www.charlottestorij.nl

 

Goeiemorgen! Een beetje een late photo diary voor een dinsdag maar hier is die dan! Mijn wekelijkse overzicht van de afgelopen 2 weken alweer! Ik deed veel leuke dingen, werkte veel bij Rituals, ging op training. Ook op mezelf wonen bevalt nog steeds prima! Kijken jullie mee?

Mondaysss! Lekker werken! De drukte begint nu al echt te komen met de feestdagen in het vooruitzicht.

Die week was het Halloween en haalde ik lekkere donuts. Er zit nu een Dunkin donuts dus heeeerlijk!

Woensdag en donderdag was ik 2 hele dagen vrij. Heerlijk! Ik ruimde de laatste spulletjes op, maakte mijn tassen klaar en vertrok naar Tiel! Mijn zusje, moeder en hondje weer zien!

Donderdag ochtend was ik weer terug in Utrecht. Mijn kamer helemaal netjes, schoon en op orde en lekker de hele dag chillen! Bezig geweest met cadeautjes voor kerst, series gekeken. Heerlijk.

S’middags sloot ik af bij bagels & beans. Mijn favoriete plek om even lekker te zitten, te werken aan mijn site met een warm drankje. Dit was de golden almond latte met spicy gember, kaneel, amandel melk en kurkuma. Echt herfstig!

Mijn nieuwe regenjas van Rains! Ik ben er erg blij mee en hij komt goed van pas tijdens een regen bui op de fiets!

S’avonds lekker gekookt! Ik had aardappeltjes met groenten en spinazie met kip uit de oven. Super lekker en voedzaam!

Ik maakte een photo heart waar ik al over schreef ik een ander artikel. Heel makkelijk en het geeft een leuk, persoonlijk effect!

Het weekend inluiden met wijntjes, snack hapjes en een leuke film op Netflix. Beter kan niet!

Dat hele weekend was ik vrij en kwam een vriendinnen naar Utrecht. We childen zaterdag in mijn kamer en zondag ochtend brachten we ook nog samen door. Even lunchen bij McDonalds met de nieuwe cheese broodjes! Goed gekeurd!

Bij Bar Beton even opwarmen en wat lekkers drinken. Dit was een karamel zee zout machiato. Heeeel lekker

Een nieuwe week! Maandag was ik vrij en bracht ik de dag door met Yasmin. Ze maakte een gezondere versie kapsalon, we dronken wijntjes, ze deed mijn make-up en s’avonds ging ik mee naar haar dans les.

Gezelligheid!

Woensdag werkte ik tot 5 en ging ik erna door naar Arnhem want mijn zusje had een presentatie van haar opleiding. Opweg terug naar Utrecht genoot ik van een nieuwe kerst koffie van Starbucks en een cinnamon roll. Tot het mis ging.. mijn trein kwam in een noodstop en we hadden een persoon aangereden die voor de trein was gesprongen. Ik zat op dat moment voorin en voelde de klap. Een hele bizarre avond was dat. Om 00:30 stapte ik mijn bed pas in.

De volgende dag gewoon weer werken en de nare gebeurtenis proberen te vergeten. Gelukkig was ik er snel overheen en focuste ik me op werk en vriendinnetjes. Want Carlijn kwam onverwachts langs en we dronken wat bij Starbucks.

De volgende dag mocht ik naar de training van de parfum en makeup! Heeel leuk! Speciaal voor ons filiaal alle nieuwe feitjes over de makeup en parfum die we verkopen.

Pretty make-up!!

Het was een hele leerzame dag met heel veel informatie, leuke mensen, een lekkere lunch en een goodiebag! Leuke dag!

De volgende dag besloot ik ineens heel impulsief een hamstertje te kopen. Ik wilde wat gezelschap in mijn kamer en kocht deze Cutie. Hij heet hammie en is grijs met wit. Lief he!

Zaterdag werkte ik overdag en ging ik erna door naar ons team uitje! We gingen met alle collega’s bowlen met een hapje en drankje. Het was een hele gezellige avond! Trots op mijn team! 

Zondag was ik vrij en had ik even een lazy day! Na een drukke en volle werk week had ik dat even nodig. Ik stak een geur brander aan met de geur van appel kaneel. Lekker herfstig!

En ik sloot het weekend af bij Bagels! Lekker werken aan mijn site, de mails weg werken en een bagel met avocado erbij. Perfecte combinatie!

Woensdag was boyfriend jarig en werd ik s’ochtends gebeld door beauty by Roos dat ik de extensions kon laten zetten! YESSS! Ik wilde weer heel graag lang haar en dus zat ik s’middags bij de kapper en had ik na 3 uur weer lang haar.

Hello Pretty hair! :).

Zaterdag avond gingen we Eindhoven in voor Glow! We aten een hapje op de markt en liepen daarna de kleine route van Glow. Ik had een warme kip salade met oosterse groenten. Erg lekker! En we deelden een flesje wijn!

Na glow gingen we door naar Utrecht om vervolgens de volgende dag naar de winter Efteling te gaan! Jaaa een heel druk en leuk weekend samen. Het was er een perfecte dag voor. Hier leek het trouwens heel slecht weer haha!

YUM! Aardappeltjes op een stokje!

 

 

En daar sluit ik deze diary mee af! Er is alweer een weekend + paar dagen voorbij maar die deel ik weer in de eerst volgende! Ik ben erg druk met mijn werk, meetings en events voor de site, mijn vriend en vriendinnetjes. Druk leventje! Aankomende week werk ik ook weer 5 dagen  en verder gaan we zien wat deze week brengt! Fijne week allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *