www.charlottestorij.nl

more cinemagraphs on our instagram - come say hi!

Ik ben er op dit moment helemaal weg van! Cinemagraphs of nu ook wel GIF’S genoemd. Bewegingen in een afbeelding die heel subtiel of juist heel aanwezig kunnen zijn. Het maakt je foto wat magischer en geeft een speels effect! Ik heb wat leuke cinemagraphs in het teken van de herfst op een rijtje gezet voor jullie! Cosyness!

I can’t decide which one is better, so I will upload both and see which gets more notes

the cinemagraph artists on instagram: @kitchenghosts

I went on a little hike in September and the sunset was magic. The book by the way is Dear Life by Alice Munro, so good! How you guys have been doing? any good book suggestions? there’s a pumpkin soup and lots of hot beverage cinemagraphs to come...

more cinemagraphs on our instagram - come say hi!

creme brulee shots are a prefect party treat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *