www.charlottestorij.nl

STORMLOOP IN 3, 2, 1… DUNKIN’ DONUTS OPENT VOLGENDE WEEK FILIAAL IN UTRECHT

 Donutliefhebbers kunnen over precies een week ook hun hart ophalen in Utrecht: dan opent Dunkin’ Donuts het tweede filiaal in Nederland.

Er is nog meer goed nieuws: de eerste honderd klanten krijgen een jaar (!) lang gratis donuts.

ZOETIGHEID
Op 12 oktober om 07.00 uur opent de eerste vestiging van Utrecht haar deuren aan het Vredenburg, naast de ICI Paris en de Only. Naast donuts verkoopt de keten ook versgebakken bagels, muffins en croissants. Drie dagen na de opening, vanaf 15 oktober, gaat de winkel starten met thuisbezorgen via Uber Eats.

GEKKENHUIS
De Amerikaanse donutwinkel is overgewaaid naar Nederland en opende eerder dit jaar al een vestiging in Amsterdam, die uitermate populair is. Tijdens de opening van het eerste filiaal stuntte de winkel met dezelfde actie: een jaar lang gratis donuts voor de eerste honderd klanten. Dat liep toen uit op een gekkenhuis: hordes mensen verzamelden zich voor de deur van het filiaal in Amsterdam. Twaalf uur van tevoren.

- ̗̀pinterest: paolaalem ̖́-

Dat word mijn wekker zetten donderdag! Wie gaat ook een poging wagen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *