www.charlottestorij.nl

Foto’s maken. Ik ben er dol op! Of het nu in een bewolkt bos is of tijdens golden hour, mijn camera gaat altijd mee en samen met mijn partner in crime: Isabelle schieten we dan weer een hoop plaatjes. Dit keer was het spontaan en toch heel leuk! Ik was even naar de stad geweest, had een afspraak en erna zouden we dan even wat foto’s maken. Hadden wij even geluk met het licht! Kijk je mee?

Ik wilde sowieso wat nieuwe foto’s want ik heb mijn haar weer anders dan echt blond. Het is nu assiger en sommige plukjes hebben wat grijs accenten. Ik heb dit voor elkaar gekregen door het vaak met zilver shampoo te wassen en mijn schoonzusje die het mooi opgelicht heeft met veel Highlights. Geen dure kappers bezoekjes dus!

We schoten de foto’s in een bosje met veel groen op de achtergrond. Dit vind ik zelf het aller mooiste resultaat geven.

Spontaan! En blij!

Tijdens het maken van de foto’s zag ik ook weer genoeg mooie blaadjes en besjes die mijn focus hadden. Lekker scherp stellen, diepte creëren in de foto. Ik krijg helemaal zin in de herfst! Na een uurtje shooten, wat andere foto’s gemaakt te hebben en plezier keerden we terug naar huis. Ik ben blij met de foto’s! En mijn haarkleur want die komt nu goed over op camera!

Ik ga nu werken bij rituals  op de glamourday! Kom je ook nog even langs? Op alles 20% korting! Ik wens je een heel fijn weekend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *