www.charlottestorij.nl

Als ik moest kiezen tussen mijn favoriete chocolade merk is dat absoluut Tony Chocolonely! Deze chocolade smaakt zo heerlijk, heeft best verrassende combinaties en ze komen elke keer weer met vernieuwende smaken. De zomer is bijna ten einde en hoewel dit jammer is komen er wel weer 3 limited edition smaken aan! Vanaf nu liggen er tijdelijk 3 nieuwe smaken in de winkels!

Naast de nieuwe vaste smaken die Tony’s jaarlijks aan het assortiment toevoegt, introduceren ze ook altijd 3 limited editions: bijzondere smaken die slechts in een beperkte oplage gemaakt worden en maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. Zolang de voorraad strekt dus, en die voorraad zal met deze smaken vast heel snel op zijn…

De nieuwe limited editions zijn:

limited tony's chocolonely

Donkere melk 42% rogge zeezout


Aaaah daar is ‘ie weer: donkere melk! Melkchocolade, maar dan met meer cacao. Ik ben dus mega fan. Tony’s omschrijft deze reep als ‘’n Broodje Tony’s; knapperige rogge met een snufje zeezout in de nieuwe donkere melkchocolade met 42% cacao.’ De inspiratie hiervoor werd opgedaan uit een Britse reep gemaakt met brood, hoe grappig is dat. De reep heeft een heerlijke crunch en het heeft ergens iets hartigs, wat ik echt mega lekker vind.

 

limited tony's chocolonely

Melk 32% stoofpeer


Hoor je de kerstklokken al luiden? Stoofpeertjes doen me altijd aan de feestdagen denken: mijn oma maakt namelijk de allerlekkerste. De peren die voor deze reep gebruikt zijn komen vanuit een Nederlands fruitbedrijf; helemaal milieu-proof dus. Tony’s heeft er nog wat kaneel en citroen aan toegevoeg en… het resultaat mag er zijn! Hier ben ik mega mega benieuwd naar! Stoofpeer en chocolade, heaven!

 

limited tony's chocolonely

Wit 28% stracciatella


Dit is het ‘toetje’ onder de limiteds: romige witte chocolade met stukjes pure chocolade én cacao nibs. Een soort stracciatella ijsje dus, maar dan anders ?

De Limited Editions zijn vanaf 1 september 2017 tijdelijk verkrijgbaar bij Marqt, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR, Jamin en cadeau- en delicatessenwinkels. Naar welke smaak ben jij het meest benieuwd? Ik wil sowieso mijn tanden in de stoofpeertjes zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *