www.charlottestorij.nl

Goeiemiddag! Welkom bij een nieuwe photodiary. Afgelopen week was nog best chill. Ik was ziek gemeld en heb dus vooral in bed gelegen. Woensdag en donderdag was ik vrij van werk en deed ik nog wat leuke dingen met een vriendin. Het weekend kwam Pamela naar me toe en verder werkte ik lekker bij Rituals. Kijken jullie mee naar mijn weekje?

Ik was nog een paar dagen niet lekker en bleef ziekjes thuis van werk. Wel knuffelde ik lekker veel met de chihuahua’s <3

Ze hielden me gezelschap terwijl ik tv keek, sliep of een blogje maakte. De zwarte, minnie heeft een pakje aan omdat ze loops is. Wel mooi versierd met een strik!

De dag erna was ik nog vrij van werk. Ik was weer opgeknapt en de pijnstillers hadden hun werking gedaan. Samen met mijn schoonmoeder en schoonzusje gingen we s’ochtends naar de opening van de nieuwe Douglas. Hier had ik ook een baan aangeboden gekregen maar ik ga Rituals niet opzeggen. De opening was leuk, we kregen een glaasje bubbels en er waren mooie merken! Benefit! <3

Ik at s’avonds heerlijk door mijn moeder gekookt: een visje, rijst en roerbakgroenten. Hmm! Met een glas wijn erbij.

Vrijdag en zaterdag moest ik beide dagen werken van 10-7 en 9-6. 2 lange dagen maar ik had er weer zin in na 4 dagen ziek geweest te zijn. Ik voelde me een beetje een zaken vrouwtje haha! Mijn lange grijze jas, een donut knot en een cappuccino on the go!

Zaterdag al vroeg uit de veren omdat ik om 9 moest beginnen en mijn bus in het weekend maar 1 keer per uur rijdt. En dus was ik om 07:00 al onderweg en zat ik te wachten op de bus. Met dit prachtige uitzicht. Pretty sky!

Ik kwam super vroeg aan op werk en had nog lekker veel tijd. Ik haalde koffie, ontbeet even rustig en lakte mijn nagels in deze geweldige koraal kleur. Love it!

 Anne had heerlijk gekookt! Burrito’s! Dat was fijn thuis komen. Ze had goed gevulde burrito’s gemaakt met kip, kidney beans, groenten en heel veel kaas. Lekker!

Loveuuu! <3

Zondag kwam Pamela mijn vriendin naar Veghel. We hadden elkaar lang niet gezien en wilde weer lekker kletsen samen. We reserveerde een high tea bij de Brownies & Downies en die was super! We hadden 12 soorten thee waaruit je kon kiezen en alles werd super leuk geserveerd.

Als amuse begonnen we met een bitterbal. Superleuke details erom heen. De bitterballen zaten op een stokje in een potje zeezout en op het balletje zat een klein toefje mayonaise. Heerlijk!

Daarna een heerlijk soepje. Een hele dikke, rijkgevulde soep. Tomaat/paprika met allerlei groentes erdoorheen. Met 2 verse broodjes kruidenboter.

Als hoofd item kregen we maar liefst 4 dik belegde broodjes! Carpaccio, tonijn, zalm en ham/kaas. Goed belegd met heel veel rauwkost, groenten en allerlei sausjes. Het was super lekker.

Als laatste de toetjes! Pamela en ik zaten eigenlijk al heel erg vol van alles maar deze toetjes zagen er ook zo lekker uit! Een blondie met witte chocolade, blueberry’s en stroop, een stuk appeltaart en een vers gemaakte brownie die nog warm was. Alles was mega mega lekker en vers gemaakt. Heerlijk!

Heerlijk vol gegeten, voldaan en een super gezellige middag gehad! <3

We maakten samen nog wat foto’s en een outfit foto voor op mijn Instagram. Ik droeg een lekker opvallend rood pak! De jumpsuit komt van de Coolcat. Ik combineerde hem met een spijkerjasje met badges en mijn zwarte laarsjes. Happy sunday!

En dat was mijn weekje. Weer een hoop leuke dingen, lekker gewerkt en een fijn weekend gehad. Ik voel me weer helemaal fit en deze nieuwe week word ook weer leuk!  Vandaag ben ik vrij en begon ik mijn week goed met een flink rondje hardlopen. Vanmiddag gaan Pamela en ik naar de kermis in Uden en vanavond gaan we bbq’en. Morgen t/m Vrijdag moet ik even fulltime werken maar dan weer het hele weekend vrij! Heerlijk! Hoe gaat het met jullie? Al vakantie plannen gemaakt of ook gewoon lekker werken? Bedankt voor het lezen en een fijne week gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *