www.charlottestorij.nl

 

 

Hee hoi lieve mensen! Wauw.. Ik heb zo lang geen diary’s geplaatst. Ik ben sowieso niet zo heel actief met mijn blogje omdat ik het gewoon echt super druk heb. heb een fulltime baan waar ik ontzettend blij van word, mijn leventje gaat weer lekker, mijn rijbewijs is in de pocket en ja, het is nu gewoon al zomer! Mij hoor je niet klagen. Ik probeer alles weer een beetje meer op te pakken en te combineren want bloggen zal ik altijd superleuke vinden om te doen. Vandaag laat ik je in grote lijnen min afgelopen maand zien. Bereid je voor op heel veel koffie, selfies, Parijs en blije foto’s 😀Jaaaa! 31 mei was het dan zo ver.. Ik mocht afrijden. Na maanden lessen, eindelijk mijn theorie gehaald te hebben en een hoop frustratie in het verkeer verder was het dan de tijd! En na mijn examen kreeg ik het verlossende woord dat ik geslaagd was! YES. Eindelijk mijn rijbewijs! Zie hier dan ook een mega blije Charr voor de lesauto.

 

Een paar dagen erna sprak ik af met mijn zusje in Den Bosch. Het was super lekker weer, we genoten van elkaar, pikten een terrasje mee en liepen lekker door de straatjes om foto’s te maken. Een hele fijne dag samen!

Mijn lieve moeder maakt altijd heerlijke verfrissende drankjes. Zo staat er bijna elke dag met dit warme weer een volle jar met een fris watertje op tafel. Zelfgemaakte ijs thee met limoen of water met komkommer, munt, kiwi en limoen. HMM!

Aanrader! Ontbijten bij brownies & downies  Je krijgt voor super weinig geld een super lekker ontbijt. Yoghurt met muesli, 3 boterhammen met beleg, croissantjes, vers gemaakte jam, ei, en kopjes koffie en thee. Genieten!

S’avonds deed  Anne mijn haren verven. Ze deed er lekker veel folies in zodat het nog lichter werd. Kan je je nog herinneren dat ik rood haar had? Nee he!

De volgende dag werken tot 8 en daarna lekker een yoghurtje halen bij de Yoghurt Barn. Hmm! Wat is dit lekker. Deze hotspot zit gelukkig naast mijn werk op het station en de verleiding is dan heel groot om er een te halen. Dit was crazy cookie met kiwi, bastogne en honing.

De volgende dag lekker vrij en samen met een vriendin gingen we  een stukje wandelen, rijden in de cabrio en foto’s maken. Het was super zomers weer en ik had mijn flower power pakje aan gedaan 🙂

S’avonds naar de film! We gingen naar the mummy met Tom Cruise. Erg aan te raden hoewel sommige stukken erg onrealistisch waren natuurlijk haha!!

En ja, er word ook gewerkt hoor haha! Ik maak bijna elke dag wel foto’s maar dat gaat ook vervelen he, maar hey, hier is je meid in Rituals outfit!

De dag erna vertrok ik naar Parijs!

Tour D’ eiffel <3

De champs Élysees heeft geweten dat Charlotte heel happy bij de Arc de Triomph stond hoor jongens #blijheid #paris #arcdetriomph

En de volgende dag weer onderweg naar werk! Na 4 uur slaap kon ik wel een koffie gebruiken.

OOEPS! Shame on you Charlotte! Ik heb dus nu een NS kaart en daar krijg je bij de kiosk, de starbucks en andere eet tentjes op Utrecht Centraal maar liefst 60 % korting mee. Dus elke dag word er Starbucks gehaald… Haha!

Mijn mama kookt altijd heerlijk. Hier aten we rijst met verse groenten en een lekker stuk vis. Hmm!

Zaterdag moest ik van 12 tot 8 werken en ging ik daarna door naar Tiel voor de verjaardag van mijn beste vriendin Pamela. Er kwamen meer meiden, er waren wijntjes en het was super gezellig!

Ik sluit hem iets verdrietiger af.. Zondag was het natuurlijk vaderdag en dat is voor mij een hele moeilijke, emotionele, beladen dag.

En dat waren mijn afgelopen weken en maand! Lekker veel blije foto’s, lekkere Starbucks drankjes die voor of na werk gehaald worden, reisjes vanaf Veghel naar Utrecht, een tripje Parijs, mijn rijbewijs gehaald.. Wauw, een hoop leuke dingen die me blij maken. Het gaat goed! Deze week word het bloedjes heet dus dat word afzien. Ik moet de hele week werken en heb 1 dagje vrij dus ik weet al wat ik ga doen: plonzen in ons nieuwe zwembad! Ik hoop meer te kunnen bloggen en wil jullie bedanken voor het lezen! Geniet van de zon, je vakantie en voor de mensen die geslaagd zijn: GEFELICITEERD!

kusjes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *