www.charlottestorij.nl

Voldoende nachtrust, een paar keer per week sporten, tijd voor ontspanning, volop groente en fruit eten: een gezonde levensstijl is populairder dan ooit. Biotona ondersteunt deze lifestyle met een complete lijn premium kwaliteit raw & organic superfoods, supersappen en superconcentraten ter aanvulling op de dagelijkse voeding. De superfoods zijn een lekkere manier om jezelf dagelijks een gezondheidsboost te geven. Voeg ze toe aan smoothies, shakes, andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water voor een snelle en eenvoudige gezonde touch. 100% puur en natuurlijk: een kleine aanvulling met een groot effect! Ik laat je vandaag 2 varianten zien.


Biotona: raw & organic Biotona heeft een uitgebreid assortiment raw & organic superfoods die een minimum aan bewerkingen hebben ondergaan. Tijdens de bereiding/productie blijft de temperatuur altijd onder 42º C, wat het behoud van alle vitaminen, mineralen en enzymen garandeert. Biotona maakt gebruik van de kracht van de natuur en bundelt al het goede van powerplanten, grassen, bessen en groenten in haar producten. De zeer complete lijn varieert van bekende powerfoods als Goji, Acai en Pomegranate tot minder bekende soorten als Moringa en Camu camu. Organic crackers uit gespruite biologische zaden en een drietal wieren maken het bijzondere assortiment compleet

Wat maakt Biotona raw & organic superfoods uniek:
✓ 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu
✓ Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd
✓ Gluten- en cholesterolvrij
✓ Vrij van conserveermiddelen, additieven, smaakkleur-, zoet- of geurstoffen
✓ Vooral: lekker en gemakkelijk te bereiden

Bio Veggie Protein is een optimaal complex van plantaardige eiwitbronnen uit bruine rijst, erwten en hennepzaden en is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eiwitbehoeften van bijvoorbeeld sporters, vegetariërs/veganisten of mensen die een alternatieve, plantaardige maar kwalitatieve eiwitbron zoeken voor dagelijks gebruik. Het draagt bij tot het behoud en de groei van de spiermassa en is ideaal voor eiwitdiëten. Ik moet zeggen, toen ik dit voor het eerst rook en zag trok ik even mijn neus op.. Maar als je hem verwerkt door je smoothie of een ander sapje merk je daar helemaal niks van! Consumentenadviesprijs: €16,30

En zo is er nog een variant. Veggie protein. Helemaal gericht op proteines en 100 % raw dus helemaal goed voor alle healthy en gezonde maaltijden/diëten.

Dit nieuwe merk is verrassend en geeft een geweldig effect toe aan je smoothies, dagelijkse maaltijden en voeding. Een kleine aanvulling met een groot effect! Er zijn nog meer verschillende varianten en smaken te verkrijgen. Alles word verpakt in een zak van 200 gram waar je een hele lange tijd mee doet.

Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in Nederland. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl

Ben jij ook bezig met gezonde voeding, super foods en raw powders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *