www.charlottestorij.nl

img_6552

September is om gevlogen. Het was een maand waarin we elke keer weer lekkere dagen met zon hadden en ik dus in September gewoon nog een keer naar het strand ben geweest. Heerlijk! Ook heb ik wat favourites op het gebied van verzorging en lifestyle. Kijken jullie mee?

img_5579

beauty ❤️ colourpop lipsticks

Ik schrijf de laatste tijd niet meer zo veel over beauty en producten die me echt aanspreken. Gelukkig komen er binnekort weer meer artikels aan met producten die me onwijs goed zijn bevallen! Waaronder deze colourpop lip colours! Ik ben zo fan van deze en hoewel ik niet vaak lipstick draag vind ik deze superfijn. Mooie kleurtjes en ze blijven mega goed zitten!

img_6061

Thing to do: foto’s maken tijdens Golden hour

Een favoriete bezigheid was deze maand foto’s maken tijdens the golden hour! Het gouden uur waarop het licht prachtig is, alles in het parkje een magische gloed heeft en mijn lens maar door blijft schieten. Het levert soms hele mooie plaatjes op die ik dan gebruik als achtergrond. Love it!

img_6093

Dushi

Onze lieve, gekke en soms vervelende 4 voeter ! Dushi. Waarom ze zo’n favoriet van me is? Ik was in september nog veel thuis en wandelde elke dag met haar. Samen rennen in het parkje, minuten lang op een bankje samen knuffelen en met haar spelen als ze haar gekke uurtje heeft. Hier zat ik blog foto’s te maken en kwam ze er gezellig bij zitten. Wat een liefje is het toch <3

Muziek Shawn Mendes Mercy

Het hele album van Shawn Mendes is liefde. Het duurde even voordat deze zanger weer kwam met nieuwe liedjes maar wauw he did a great job! Wat een heerlijke nummers staan hier op. Ik volg z’n lijst al in spotify en Mercy staat op repeat!


Lifestyle Leukste vriendje

De meeste van jullie weten dat ik een relatie heb. Een relatie met mijn leuke, lieve en gekke vriend Rob. Hoewel we niet dichtbij elkaar wonen proberen we elkaar zo veel mogelijk te zien en dat lukt goed! Vorige week was ik in Veghel en doen we leuke dingen. We kunnen uren kletsen aan de telefoon, snapchatten elkaar gek en appen elkaar de hele dag door. Dan is het weer zo fijn als je elkaar na een week weer ziet! ❤️

img_6546

Food Bolletje spelt crackers

Ik ben nog steeds gezond aan het eten, combineer dit met hardlopen en let gewoon op mijn voeding. In de middag lunch ik graag met deze spelt crackers van Bolletje. Ze zijn knapperig, luchtig en de smaak van spelt is superlekker. Wat ik er zoal op doe? Een eitje, kipfilet, avocado. Hmm!

img_6564

Gadget JBL speaker

Ik heb dit verhaal volgensmij al eens in een Photodiary verteld maar toen ik onderweg was met Rob naar Veghel kwam ik deze speaker tegen in de bus. Netjes gevraagd aan mensen of die van iemand was maar niemand herkende het mooie ding. En dus nam ik hem mee ! Het is een geweldige speaker met een heerlijke sound en wanneer ik me ga verzorgen, de tafel afruim of gewoon even lekker wil dansen gaat die aan!


Verzorging the orgininals huid olie

Ik heb een huid die snel droog is en veel littekens en onregelmatig heden heeft. Ik vind dit zelf super jammer en dat maakt me soms onzeker. Om mijn huid goed te voeden, hydrateren en de littekens goed te laten herstellen smeer ik elke dag Bio oil. Nu zag ik laatst bij de kruidvat ook een nieuwe huid olie en wilde hem gewoon eens proberen. Voor €1,99 is het een geweldige olie! Hij ruikt lekker, voedt mijn droge huid en verminderd de heftigheid van een litteken. Een favoriet dus!

img_6572

Lifestyle visite kaartjes

Ik ben weer actief geworden met mijn salonnetje! Ik wil meer klanten werven om zo ook met behandelingen bij te verdienen. Ik maakte via vista print flyers en visite kaartjes en heb ze al lekker rond gedeeld in Tiel. Nu hopen op meer klantjes en bekendheid!

img_6577

sieraden choker ketting

Deze ketting was eigenlijk eerst voor mijn zusje maar ze vond het toch maar niks en dus deed ik hem een keer om. Ik vond hem namelijk wel leuk! Chokers zijn nu helemaal in en ik vond het wel wat hebben. Dit is een hele simpele met 2 zwarte bandjes en verder geen hangertje enz. Hij komt van Ali express voor nog geen euro als ik het goed heb 🙂

14483389_1307789215898381_1421397397_n

Werk Bakker Bart

Ik schreef er al een stukje over maar ik ben weg bij Ici Paris XL en werk nu met heel veel plezier bij Bakker Bart! Het is zo leuk, wel hard werken maar de tijd gaat enorm snel, je bent continu met klanten bezig en de broodjes corner is ook mega leuk! Kortom: een goede keus om weg te gaan bij Ici! Een favoriet van september? Oh YES!

img_6584

Snack Lotus speculaas bolletjes

Ik sluit af met deze heerlijke guilty pleasure snack: Lotus speculaas bolletjes. Ik kocht ze bij de Action en wauw wat is dit lekker! Ik dacht dat je het eerst kon vergelijken met pepernoten maar het heeft een hele specifieke lotus speculoos smaak. Mocht je bij de action komen dan moet je ze zeker even proberen! *eet het zakje binnen een dag leeg*

En dat waren mijn favorieten! September was dus de maand waarin we meer korte broeken dan warme vesten droegen en ik gewoon blij werd van het feit dat het nog lekker lang licht was. Dat gaat nu veranderen! We zitten in Oktober en hoewel dat een herfstige maand is blijft oktober gewoon heel erg rot voor ons. De maand waarin papa plotseling overleed. Of ik dan veel favourites kan hebben? We gaan het zien. Wat zijn jou favorieten van September?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *