www.charlottestorij.nl

Hee hoi! Leuk dat je weer kijkt en mee leest met mijn wekelijkse photodiary! Afgelopen week was weer heel fijn. Het weer zat mee, ik had leuke dingen op het programma staan en werkte wat meer bij de ici Paris XL. Ook probeerde ik wat gezonder te eten, ging ik naar mijn lieve vriend Rob en was het een fijne, goede week. Kijk maar mee naar mijn foto’s!


Maandag moesten Isabelle en ik allebei werken en ging ik nadat ik klaar was eventjes langs haar werk. De 2 work sisters haha! Ik bij ici paris XL en zei bij de Etos.

Dinsdag zou het een bloed bloed hete dag worden en besloten we om samen naar Zandvoort aan zee te gaan. Om 13:00 pakte we de trein en wij hadden dit niet als enige in ons hoofd, man, wat was het druk! Met een propvolle trein dus naar Zandvoort om te genieten van de zon, zee en het strand!

Het was een heeerlijke middag. Ik had mijn camera mee genomen, Isabelle en ik schoten foto’s, kletsten en genoten van het lekkere weer. Een top dagje!

Om 19:00 pakten we onze spulletjes in en liepen we het strand af om even lekker te gaan eten bij een strand tent. We hadden een heerlijk plekje en tijdens het eten hadden we dit uitzicht. Een prachtige zonsondergang. Wat wil een mens nog meer op dat moment?

Samen lekker eten. Isabelle nam verse visjes met frietjes en salade en ik had gerookte kip, bacon en allerlei ander lekkers. Quality time met Isabelle 🙂

Mijn heerlijke salade met dus gerookte kip, bacon, een heerlijke dressing, croutons, crispy sla, een eitje. Hmmm het was heerlijk! Met een rosé biertje vond ik het helemaal prima!

De volgende ochtend lekker uitgeslapen en ontbijten met 2 spelt broodjes met chocopasta en banaan. Een guilty pleasure maar zo mega lekker. Ik sprankelde er nog wat kokos over heen voor een extra zoete smaak.

S’avonds werken van 5 tot 9 op de koop avond! Ik werk nu een klein maandje bij de Ici en vind het erg leuk! Het is nog wel wennen omdat ik nog niet alles weet over de geuren en het advies geven maar het werken met de klanten, de prachtige merken en collega’s is erg leuk. Binnekort heb ik 2 trainingen zodat ik meer ga leren.

De dag erna ging ik naar mijn vriend en verraste hij me met een PSV wedstrijd waar we samen naartoe zouden gaan. S’ochtends om half 11 vertrokken we en zaten we rond een uurtje of 12 al aan de bacootjes om alvast in die sfeer te komen. Ik was nog nooit in een voetbal stadion geweest en vond het allemaal heel fascinerend! Hey, en couple goals toch? ^^

Charlotte, het meisje dat van make-up, meiden dingen en jurkjes houdt loopt hier in een PSV shirt in het stadion. Ik vond het geweldig! En Rob vond het natuurlijk ook superleuk dat ik mee ging :))

Eenmaal thuis na 2 nachten bij Rob geslapen te hebben maakte ik weer even een bordje healthy food klaar. Als ik in Veghel ben eten we natuurlijk ook gezond maar die avond hadden we een BBQ en dat is half half gezond haha! Hier had ik courgetti met paprika, courgette en lekker veel kaas. Het was heerlijk!

GOLDEN HOUR! Ik deelde deze foto’s ook al in een blogpost, ik vind het heerlijk om na het eten op zo’n zomerse dag te wandelen en te genieten van de mooie natuur. Dit is toch prachtig!

Ik maakte weer gezonde pizza’s! Het receptje van the green happiness! Hoe je ze maakt? Je hebt een meergranen wrap die je even warm maakt, deze besmeer je met tomaten puree en beleg je met courgette, tomaatjes, mais enz. Dan even 10 minuutjes in de oven en als topping wat rucola erover heen. Super lekkere smaak combi en ook nog eens gezond!

Ik realiseer me net dat dit foto’s zijn van afgelopen 2 weken. Vorige week bleef Marleen bij me slapen en gingen we s’avonds even naar Den Bosch. Marleen wilde Rob leren kennen en dus dronken we een drankje en hadden we een gezellige avond samen 🙂

My fave! Rijst met quinoa, een lekker kippetje gekruid en broccoli voor de vitamientjes!

Het hardlopen stond even op een laag pitje want ik had een flinke blaar op mijn hak en kon daardoor echt niet lopen. Gelukkig ging het afgelopen keer wel lekker! Ik ga trouwens altijd voor het eten of vroeg in de ochtend. Dit was s’ochtends met een mooie opkomende zon en al fijne temperaturen. Ik rende een rondje van 5,14 km. Hop!

S’middags lekker lunchen met spelt broodjes, rookvlees, een eitje en avocado. Geloof me, je zit de hele middag zo vol als een huis.

Golden hour again! Isabelle en ik besloten om na het eten even naar buiten te gaan met de camera en wat foto’s te schieten. Ik had mijn spijker tuinpakje aan maar weet niet goed wat ik er van moet vinden en waarom ik hem gekocht heb haha!

Dit weekend was het te doen in Tiel want het was Appelpop! Een groot, populair gratis festival wat 2 dagen duurt en dus plaats vind in Tiel. Er zijn 3 podia’s en er komen toffe artiesten. Het was mega mega druk, gezellig en een mooie sfeer!

Met lieve Berber! Whoops, ik zie nu pas dat deze lekker opgeslagen is via snapchat 😉

Vrijdag avond kwam Marco Borsato en die wilde ik altijd al eens live zien optreden. Marco heeft prachtige muziek en wat zong die het allemaal goed live. De hele tent ging los!

Zaterdag avond ging ik na mijn werk weer naar Appelpop met Mandi en Pamela. Die avond kwam Guus Meeuwis en Chef Special. 2 toffe artiesten! Guus Meeuwis was geweldig, hij maakte sfeer en de hele tent ging uit zijn dak. Wat een feest nummers zijn het toch ook! Een supergezellige avond met wijntjes, muziek en heel, heel veel mensen.

Na Appelpop dook ik mijn bed in en stond zondag ochtend vroeg op om de bus van 09:00 te hebben om naar mijn vriend te gaan in Veghel. Zo hadden we lekker de hele dag samen want we hadden elkaar een week niet gezien. Haha dat is veel te lang! Het was super gezellig, we hebben een stukje gefietst, ijsje gegeten en wat gedronken. S’middags hadden we een heerlijke BBQ en s’avonds hebben we lekker film gekeken. Een top weekend zo <3

Schatje, ik hou van je *maar dat weet je allang* :))

Zo, dit waren weer lekker veel foto’s! Foto’s van gezond eten, mijn leuke vriend, de leuke uitstapjes en dingen die ik weer gedaan heb. Top dagen! Ik werk dus nu bij de Ici en ga niet meer naar school want zoals de meeste weten ben ik nog niet geslaagd voor acne en dit is wel een struikelblok.. Ik hoop dat ik het snel ga halen en weer verder kan studeren want alleen werken schiet ook niet op. Voor nu een fijne week gewenst! Geniet nog even van het bloedhete weer en bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *