www.charlottestorij.nl

Het laatste uur zonlicht van de dag wordt ook wel het gouden uur genoemd. Zo’n gouden uur heb je ook ’s ochtends als de zon op komt, maar dan slaap ik altijd nog, dus de keren dat ik dat uur mee heb gemaakt kan ik waarschijnlijk op een hand tellen. Alles ziet er net wat mooier uit op dat uur en krijgt een warme, gouden uitstraling. Een ideaal uur voor selfies, maar ook een ideaal uur als je de wereld op z’n mooist wil fotograferen. Ik word rustig van fotografie en vind het een heerlijk moment om even te ontspannen en te genieten van de mooie natuur. The golden hour!

2 reacties op “• the golden hour •”

  1. Stephanie schreef:

    Wauw hele mooie foto’s!

  2. DQ schreef:

    Wauw, wat een prachtige foto’s! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *