www.charlottestorij.nl
10. 07. 2016

In de tijd dat ik echt fanatiek blogde en veel producten testen had ik veel favorieten. Elke maand deelde ik deze op mijn blog. Favourites! Favorieten qua eten, producten, lifestyle en fashion. Vandaag heb ik weer wat favorieten van dit moment op een rijtje gezet! Veel lifestyle want de beauty producten gebruik ik tegenwoordig niet meer zo veel. Beauty bloggers veranderen he haha! Kijken jullie mee naar mijn favorietjes?

beauty ♥ revolution make-up


Het enige beauty product in mijn favourites van deze maand. Ik heb het over de revolution make-up die echt hele fijne oogschaduws heeft. Ik gebruik ze alleen niet als oogschaduw maar voor mijn wenkbrauwen. Een hele mooie licht bruine kleur die perfect aansluit op mijn haartjes. Ik tekende een tijdje terug mijn wenkbrauwen extreem donker maar houd nu juist van lichter. Deze is echt superfijn daarvoor! Als oogschaduw kan die natuurlijk ook prima!

food ♥ spring rolls


De mensen die me al een tijdje volgen weten dat ik enorm bezig ben met gezond eten, sporten en vooral eten wat goed reageert op mijn lichaam. Ik had de 50 days of green happiness gevolgd en ben nu nog steeds door aan het gaan met gezond eten. Lekker in die flow! Tuurlijk moet een bbq of een pizzaatje af en toe kunnen maar gezond eten is ook echt lekker! Dit waren spring rolls gevuld met allerlei groenten en een heerlijke chili dip. Hmm! Aanradertje! Deze at ik graag als lunch of licht avondmaaltje.

care ♥ Cien facial toner


Echt liefde voor het nieuwe beauty merk wat te koop is bij Lidl! Ik schreef gisteren al over de verzorgingsproducten van Cien met een dag creme en oog verzorging. Maar ze verkopen nog veel meer leuks! Handige beauty producten en tools voor onderweg, douche scrubs en lekkere maskertjes maar ook make-up removers en micelair water. Superleuk! Ik kocht laatst deze facial toner en ben echt fan. Allereerst is het een geweldig systeem met een pompje waardoor je watje makkelijk vochtig word door de toner. Hij werkt fijn, verfrist je huid en irriteert totaal niet. Ook de geur is fijn en verwijderd mijn make-up helemaal. En de prijs is ook superfijn!

food ♥ healthy healthy healthy


De gezonde maaltjes again! Van fruit salades tot kleurrijke ontbijtjes met aardbeien en ander lekker fruit tot salades en maaltijden met lekker veel groenten. Ik ben echt verliefd geworden op gezond eten en als ik in de supermarkt ben ga ik helemaal los bij het fruit en de groenten. Doei chips en koekjes pad! Ik kom ook niet echt meer in de verleiding om iets lekkers te kopen en daar ben ik trots op. Mijn lijf is nu gezond eten gewend en houd daar van. Ik heb geen last meer van mijn maag en voel me zo veel fitter! Mijn favoriet is een falafel salade, een salade met mozzarella en mijn zelfgemaakte spelt pannekoekjes met vers fruit. Nom! Wat een kleurrijke bedoeling zo he :))

lifestyle ♥ mijn lieve vriendje


Ik durf met stipt op nummer 1 te zeggen dat mijn vriend mijn grootste favoriet is van deze maand. Haha klinkt echt alsof het een eigendom is (stiekem is die dat gehhe) maar ik heb sinds 14 juni een hele lieve en leuke vriend. Ik ben zo blij dat ik hem heb leren kennen en ja dan is dat nu een grote favoriet he 🙂 We hebben het heel gezellig samen, kunnen uren kletsen en ik heb ook een grote klik met zijn ouders en broer/zus. Superleuk dus! Ik zou niet meer zonder Rob willen leven, sinds ik hem ken is mijn leven nog positiever geworden <3

beauty ♥ Sensationails


Nog een beauty dingetje! Ik houd van nagellak zoals velen weten en vind dat altijd verzorgd en netjes staan. Gel nagels is helemaal in opkomst nu en tegenwoordig laten steeds meer mensen gel lak zetten door middel van een lamp. Ik kocht zelf op de beautybeurs een professionele lamp en kocht daarbij de kit van Sensationails met een heel leuk zomers kleurtje. Ik ben helemaal blij ermee en het blijft dik 1,5 week zitten. Ideaal voor vakantie of als je gewoon geen zin hebt om elke keer je nagels bij te lakken. Is even een werkje maar wel heel fijn!

song ♥ Can’t stop the feeling Justin Timberlake


Whoooo! Wat een heerlijk lied is dit toch. Toen ik het de eerste keer hoorde was ik eigenlijk gelijk enthousiast. Justin Timberlake is sowieso een geweldige artiest met goede muziek maar dit nummer. Wauw! Mam, ik en Isabelle gaan altijd helemaal los en ook mijn vriend vind het een lekker nummertje. Precies goed om te swingen en even lekker happy uit je dak te gaan. De ultieme zomer hit toch?! Geloof me, als je het hoort kan je niet stil blijven zitten.

thing to do ♥ uitstapjes met mama


De laatste tijd hadden mama en ik wat strijd. We hadden soms wat discussies en zaten te veel bij elkaar op de lip. Irritaties wil je niet en daarom werken we er aan en doen we zo veel mogelijk leuke dingen samen. Ik kan niet zonder die lieve vrouw. We hebben natuurlijk samen heel wat mee gemaakt en alle emoties lopen dan hoog op. Gelukkig kunnen we samen goed praten en doen we leuke dingen. Uitetentjes, naar de sauna, winkelen. Dat is zo belangrijk en waardeer ik enorm. Mam, als je dit leest: I love you!

sports ♥ hardlopen


Iets wat totaal niet mag ontbreken zijn mijn hardloop sessies. Ik hou van hardlopen! Toen ik een halfjaar geleden begon dacht ik, oke hoelang ga ik dit volhouden? Maar met goede schema’s, opbouwen en van 2 naar 4 km was ik trots. Nu loop ik omdat ik het echt leuk en fijn vind. Even je hoofd leegmaken, na een lange dag even lekker rennen met muziek in en een zonnetje achter je. Mijn favoriete plekjes zijn op de dijk met een fijn windje of door het parkje in de avond. Gewoon even niks en lekker rennen. Verbrandt je gelijk weer calorietjes en verbeter je de conditie. Mooi meegenomen!

picture ♥ sisters


Mijn favoriete foto is de foto samen met mijn lieve zusje. Isabelle, wat moet ik toch zonder jou. Samen zijn we een top duo, doen we leuke dingen, schelden we elkaar soms verrot maar hebben we vooral heel veel lol. Je bent soms ook best veel weg en dan moet je grote zus je los laten en dat is soms best moeilijk. Maar deze foto zegt hoeveel we van elkaar houden <3 De foto maakte we trouwens voor mama als cadeau voor moederdag op een canvas voor in de woonkamer. Sisters for life <3

En dat waren de favourites! Lekker veel fijne persoonlijke momenten waar je zo goed op terug kan kijken. Het fijnste is nu mijn vriend zoals ik al zei maar over songs en beauty producten heb ik de laatste tijd niet meer zo veel favorieten. Je gebruikt je standaard dingen en dat blijven dan grote favorieten. We zijn nu al in de maand juli, een maand waarbij je eigenlijk bikini’s en zonnebrand als favoriet moet hebben maar helaas laat de zon zich maar weinig zien. Volgende week gaan we op vakantie naar Spanje dus laat die zon maar komen!! 🙂 Wat zijn jullie favorietjes van deze maand?

4 reacties op “heel veel favourites”

 1. Wendy schreef:

  Wat een lieve, leuke en mooie favorieten!
  Fijn die positieve vibe op je blog 🙂

 2. Dineke schreef:

  Aaah lieve favorieten zeg! Geniet ervan 🙂

 3. Wat een leuke favorieten! Die fruitsalades maken me hongerig 🙂

 4. Natiza schreef:

  Wat leuk artikel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *