www.charlottestorij.nl

Goeiemorgen! Maandag en op deze maandag heeft Charlotte geen school meer! Niet meer vroeg op om de bus te halen. Hoe fijn is dat! Wel sta ik vroeg op omdat ik weer even lekker een rondje ga maken op m’n hardloop schoenen en zo nog super veel aan m’n dag heb. Vandaag heb ik voor jullie m’n photodiary met foto’s van de afgelopen week! Hij bestond weer uit gezond en lekker eten en sporten! Kijk maar mee 🙂

Ik ging Zondag avond nog even lekker wandelen na werk en nam mijn camera mee. Lavendel en andere plantjes vind ik superleuk om te fotograferen en dus gebeurde dat bij deze lavendel plantjes!

Vorige week maandag ochtend stonden we met z’n alle vroeg op om mijn zusje naar school te brengen en weg te zaaien naar London. Ik ontbeet met rode vruchten en framboosjes omdat ik daarna wilde lopen.

En ja hoor, om 07:30 liep ik al lekker buiten te hardlopen. Heerlijk om zo vroeg te gaan! Iedereen ontwaakt, de vogeltjes fluiten er op los en sochtends rennen is fijn!

In de ochtend lopen is fijn! Dat bewijst deze foto wel! Ik maakte een run van 6,71 km waar ik stiekem heel erg trots op was. Lekker!

Smiddags maakte ik gezonde brownies uit het boek van Rens Kroes. Deze brownies maakte ik van zoete aardappel, noten en cacao. Echt een aanrader want hij was mega lekker!

Lekker lunchen met een quinoa salade met verschillende noten en tuin boontjes. Dit is gewoon een kant en klare variant van de Albert Heijn en deze kan je ook to go mee nemen! Super yummeh.

Savonds weer eventjes wat aan de buikspieren en kracht training doen. Met een kettlebell van 4 kg ging het lekker!

Donderdag verfde ik eerst Isabelle haar muurtje wit en ging ik smiddags nog even gezellig met mams de stad in. Ik had nog 2 nieuwe bikini’s nodig voor vakantie en wilde nog een leuk blousje of shirtje scoren. Dat was gelukt! Gewoon bij h&m. Ik ben verliefd op dit leuke blousje met bloemetjes en raffeltjes. Cute

Ontbijten met crackers belegd met wheytella en pindakaas. Met wat extra plakjes banaan. Hmm!

Smiddags maakte ik spring Rolls! Naar een recept van uitpaulineskeuken. Ik vulde de Rolls met maïs, wortel, paprika, avocado, komkommer en een dip van Chili saus. Het was super leuk ommetje maken en mega lekker!

Rond 5 uur ging ik mijn lieve vriend ophalen van het station want die kwam naar Tiel. Ik had daarvoor een rondje hardgelopen en maakte savonds deze foto van de prachtige  lucht. Vond ik wel toepasselijk. Het was trouwens weer super gezellig, zoals altijd :))

Zaterdag ochtend al vroeg op omdat ik om 8:30 alweer achter m’n kassa zat bij de Emte. Ik ontbeet met yoghurt, muesli en een kiwi. Lekker vullend!

Smiddags na werk had ik even qualifier time! Lekker blogjes lezen, series kijken en ik maakte een  tosti mozzaella met lekker veel kaas, tomaat, pesto en bassilicum. Hij was heerlijk!

Dinsdag gaan m’n extensions eruit en ik probeerde alvast in te beelden hoe het was met kort haar. Ik vind het jammer dat ze eruit gaan maar de laatste tijd vind ik ze niet meer mooi en kost het me veel werk aan de verzorging. Omdat we op vakantie gaan laat ik ze even lekker weg.

Gisteren moesten ik weer werken van 3 tot 7 en was dat mijn laatste zondag achter de kassa. Ik heb nu 3 weken vakantie van Emte en 31 juli is m’n laatste werkdag. Super jammer! Savonds maakte ik  falafel met couscous, tomaatjes en een eigen gemaakte tzatiki. Hij was heerlijk!

En op die zondag avond sloot ik m’n weekend af met een klantje voor een lichaams massage. In m’n knusse salonnetje om even tot rust te komen 🙂

En dat was m’n weekje! Lekker eentonig he al die gezonde eet foto’s en hardloop sessies. That’s how I roll! Aankomende week is lekker, we eten vanavond bij oma, dinsdag gaan m’n extensions eruit en ga ik naar m’n vriend en verder zie ik wel wat de week ons brengt! Hoe is het met jullie? Bedankt voor het lezen en een fijne week gewenst! ❤️

9 reacties op “photodiary ♥ heel veel gezonde receptjes, zomerkleding”

 1. Wat een leuke foto’s! De foto met de lavendel is prachtig!

 2. Northflix schreef:

  Leuk om een kijkje in je leven te krijgen.
  Ik kan me voorstellen dat zo’n ochtend run, terwijl de halve wereld nog slaapt, heerlijk is!
  Korter haar staat je ook goed!

 3. Iris schreef:

  Wat een boel lekker eten!

 4. Iris schreef:

  Ik was nog niet klaar 😛

  Ik wilde namelijk nog zeggen dat ik dat topje echt heel tof vind! Staat je echt heel leuk!

 5. Manon schreef:

  Al dat eten ziet er lekker uit!

 6. Natiza schreef:

  Omg wat lekker eten allemaal!!

 7. Maaike schreef:

  Ik vind het juist leuk al dat gezonde eten en je hardloop foto’s! Krijg ik zelf ook motivatie van haha 🙂

 8. Heerlijk die foodfoto’s! Super goed bezig met hardlopen en gezond eten! Geniet van je vakantie!

 9. Nienke Hilbrands schreef:

  Wauw, wat ben je healthy bezig! Goed bezigg. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *