www.charlottestorij.nl

Zondag hoort een relax dag te zijn en dat is die opzich wel want ik kan lekker uitslapen, ontbijten met verse croissantjes en broodjes en hoef pas tegen 3 uur te gaan werken bij Emte. Vanaf 3 uur is het dan aanpoten en werk ik tot een uurtje of 8. Eer je dan thuis bent moet je nog eten, wil je je even omkleden en ben ik vaak niet meer productief. Al was dat vanavond wel het geval! Ik zag dat het buiten nog mega lekker weer was met een avond zonnetje en besloot na het eten samen met mijn camera naar buiten te gaan om wat plaatjes te schieten!

Ik kan zo rustig en blij worden van de natuur. Elke keer weer. Het verveeld nooit. Het licht was echt prachtig en de zon scheen nog lekker warm in mijn gezicht. Je komt andere mensen en dieren tegen en de buitenlucht is fijn. Mijn favoriet is toch wel de sprietjes *graan* haha, zo noem ik ze altijd die dan langs het water staan. Het is leuk om te spelen met die scherpte, diepte en kleuren van een foto. En ja, lavendel blijf ik leuk vinden om te fotograferen! + een bijtje die er speciaal eventjes voor ging zitten. Na een lekker rondje lopen, wat leuke foto’s en een praatje met mijn buurvrouw ging ik met een voldaan en fijn gevoel terug naar huis. Ik ben weer blij met de foto’s en heb gelijk even lekker gelopen! Maak jij ook wel eens zo’n avond rondje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *