www.charlottestorij.nl
07. 05. 2016

image

Vakantie, ik houd van je! En wauw wat is het in Nederland lekker weer! Sinds afgelopen week is het al heerlijk qua temperaturen, kunnen we rokjes en jurkjes aan en heb ik mijn zonnebril weer uit de kast gehaald. Afgelopen dinsdag ging ik samen met Marleen een dagje door Nederland treinen en sloten we de dag uiteraard af op het strand! image image

Mijn liefde voor het strand valt niet te beschrijven. Wanneer ik uit de trein stap en de zoute geur al ruik word ik blij. En wanneer mijn voetjes het zand voelen en ik de zee en het water wild zie golven word ik blij. Het strand is een geweldige plek waar ik mezelf kan zijn, even mijn gedachte kan laten gaan en lekker kan uitwaaien! Altijd ga ik met een rustig en voldaan, blij gevoel weer naar huis. Strand, je doet wat met me! image

We gingen dus een dagje treinen door Nederland en begonnen in Amsterdam. Wat winkeltjes pakken, een latte art drinken in het zonnetje en de tram pakken naar de Albert Cuijp markt. Om daar vervolgens lekkere verse producten, fruit en broodjes te halen en dan te gaan lunchen in het Vondepark in het zonnetje. We gebruikten een sjaal als kleed, maakten eigen broodjes en genoten van het lekkere weertje. Heerlijk! Daarna besloten we de trein te pakken naar Zandvoort! Maar een halfuurtje vanaf Amsterdam en dus een goed plan! En dan is het daar genieten. Met onze over gebleven cherry tomaatjes, kopjes thee en een camera die mee ging voor de foto’s. Helaas hebben we niet gewacht tot de zonsondergang omdat we allebei nog 2 uur moesten reizen maar het zonnetje, de wind en het geluid van de meeuwen maakt dan alles goed! image

Ja, liefde voor het strand dus. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En hoewel de zandkorrels mee naar huis kwamen van het zand tussen m’n teentjes kom ik volgende keer gewoon weer! Houd jij ook zo van het strand? X

Eén reactie op “liefde voor het strand”

  1. Elana schreef:

    Superleuk! Strand is echt mijn lievelings ook haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *