www.charlottestorij.nl

Goeiemorgen/middag allemaal! Het is weer lekker weekend en dat betekend een chille dag waar je lekker niks hoeft. Ik ben de afgelopen weken een beetje afwezig geweest hier want had goed de griep te pakken. Heel erg vervelend.. Gelukkig ben ik nu weer goed opgeknapt, zijn mijn acne examens achter de rug en heb ik nu weer een rustige periode op school. In het weekend kan je nog even lekker rustig aan doen en heb ik vandaag mijn happy saturday thoughts!

how-different-drugs-affect-you-artist-illustrations-art-brian-pollett-37

Ik moest lachen toen ik deze creatieve uitspatting zag totdat ik ging lezen wat het nou voor moest stellen en wat voor betekenis het heeft. Ik schrok daar best wel van. Een kunstenares heeft door middel van zulke tekeningen uitgebeeld en laten zien hoe het er in het hoofd van een drugs verslaafde aan toe gaat. In dit geval het effect van cocaine. Nu kan je je gelijk inbeelden hoe die persoon zich voelt en wat er om gaat. Bizar.

Vorige week was het natuurlijk valentijnsdag! De meest commerciele dag in het jaar waar je elkaar ineens verplicht rozen moet sturen, elkaar ontbijt op bed moet geven en meer liefde moet krijgen dan ooit. Waarom toch ? Je kan toch ook gewoon liefde geven zonder dat het Valentijnsdag is? Dat bewijst deze foto wel. Gewoon een drukke normale werkdag in een van de metro stations in London en de liefde wordt even goed geshowd. Mooi vind ik dit. Trouwens ook de manier van deze foto, de kleuren en de sfeer erbij. Mooi gedaan.

Fur Nails

Een nieuwe trend in opkomst? Ja!  Furry nails it is. Of ik het mooi vind is een tweede vraag.. Waah! Dit is toch wel een beetje te bizar voor woorden.. We hebben gekke en apparte nagel trends voorbij zien komen maar dit? Echt haar op je nagels. Ik moet er niet aan denken laat staan dat je zo’n manicure hebt.. Brrr. Wat vind jij hier van ?

 

Avocado’s waren echt de superfoods vorig jaar. Ik ben benieuwd wat het dit jaar gaat worden en of we bij deze trend blijven hangen. Ik ben in elk geval wel echt een avocado lover en eet het heel erg graag. Door mijn smoothies, op een cracker of door een salade. In deze video zie je hoe je avocado’s nog meer kunt gebruiken. Verassend en lekkere receptjes die makkelijk te maken zijn! Ik ga het snel een keer proberen 🙂

☆:

Nog een food hack die ik tegen kwam op Pinterest! Pinterest is echt een van mijn favoriete apps waar je inspiratie op kan doen, receptjes kan vinden en tips kan opzoeken bij bijvoorbeeld verkoudheid. Hartstikke handig! Ik kwam deze lekkere mini muffin pancakes. Hoe lekker klinkt dit! De ultieme weekend snack vind ik dit! Hoe je het maakt is ook super handig. Eigenlijk zijn het gewoon mini muffins met allerlei lekkere toppings, denk aan chocolate chips, m&m’s,  stukjes fruit. Ik ben zo benieuwd hoe dit smaakt. Hmm!
Evolution

De evolutie van de smartphone! Tegenwoordig heeft iedereen een mobieltje waarmee je kan appen, bellen, snapchatten, facebooken en noem het allemaal maar op. Wat je opvalt is dat de evolutie van onze smartphone steeds breder en groter werd in tegenstelling tot 1990 want daar was die super smal en lang. Nu in 2016 leven we in het tijdperk dat de smarphones groot, breed en luxe moeten zijn. Wow, wat een verschil.

Laatst zag ik op tv een programma over coffee art. Oftwel latte art. Ik vind dit echt prachtig en zie het vaak voorbij komen bij bloggers die een koffietje doen in Amsterdam. Ik ben zelf een koffie liefhebber en vind deze erg echt mega mega leuk uitzien. Bijna zonde om het op te drinken toch! Ik hoorde trouwens in dat programma dat deze artists meer dan 500 liter melk spenderen om maar te oefenen, oefenen en nog eens te oefenen. Wow!

We kennen alle sprookjes wel en regelmatig deel ik hier ook de modernere versies van sprookjes. Hoe zou sneeuwwitje er nu in deze generatie uitzien ? Nou zo dus. Een kort rokje, hakjes, wat voller en gezetter en zoals je ziet: korter haar en veel make-up. Want ja, zo gaat het nu in 2016. Laten we de smartphone met selfies ook niet vergeten haha!

unicorn-slippers-light-up-8

HOE MEGA TOF ZIJN DEZE! Voor de unicorn verslaafdes, maak kennis met deze mega cute sloffen. En ze zijn niet alleen super leuk en schattig met bijbehorende unicorn maar lichten op wanneer je gaat lopen. Mega tof! Ik moet ze hebben maar ze zijn prijzig haha. Hoe bedenkt zo iemand het om hier lichtjes in te bouwen en dat je sloffen oplichten als je gaat lopen. Geniaal.

Een geweldig nieuw liedje wat ik laatst hoorden op de radio. Maak kennis met ocean drive. Ik dacht eerst dat het liedje anders heette maar na even shazammen had ik de goede versie en staat hij nu continu op repeat! Een heerlijk nummertje. Ik weet trouwens niet of deze al een tijdje bestaat maar je moet hem zeker eventjes kijken. Ook de video clip is leuk!

JAA! Hier ben ik zo mega blij mee. Voor de mensen die de films Divergent en Insurgent hebben gezien zullen erg blij zijn want deel 3 komt eraan! Allegiant is het derde deel van de divergent series en I love it!! Ik kan niet wachten om deze in de bioscoop te gaan zien. Geweldige acteurs en een heel goed en leuk verhaal. Vanaf 9 maart draait die in de bioscoop! Zet in je agenda dus :))

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend!

4 reacties op “happy saturday thoughts”

 1. Mariska schreef:

  Hahaha die sloffen zijn echt heel gaaf! Latte art vind ik ook zo mooi. Die bites zien er lekker uit!

 2. sammie schreef:

  Furry nails?! Vreselijk! Lijkt me ook best smerig met eten en handen wassen etc.

 3. Merel Teunis schreef:

  Wat een leuke post! Heerlijk dat het over van alles en nog wat gaan. Ideaal voor op de zondag! 😉

 4. Rowan schreef:

  Oh bah! Die nagels! Dan kijk ik 10(0) keer liever naar die lekkere en lieve mini muffins!! haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *