www.charlottestorij.nl

   
De maand van de cadeautjes is weer aangebroken! Sinterklaas staat bijna voor de deur en ook kerstmis komt eraan! Reden genoeg voor een cadeautje dus! 2 weken geleden was mijn lieve moeder jarig en bij een verjaardag hoort ook een cadeau natuurlijk! Het is best lastig om geen bloemen, geurtje en ontbijt op bed te geven. Dit keer gaven we iets blijvende en speciaals! Een foto op canvas! 

 
Isabelle en ik hebben een hele sterke zusjes band. Zeker door de situatie met mijn vader is onze band nog sterker geworden. We kunnen er goed over praten en steunen elkaar als dat nodig is. Omdat we natuurlijk mama’s dochters zijn leek het ons mooi om een foto op canvas cadeau te geven. Zo gezegd, zo gegaan! Isabelle en ik maakten ons klaar voor een mooie foto, bewerkte hem en ging googelen op het internet voor canvas foto’s. Vanuit daar kwam ik op de website webprint!  

  
Webprint.nl is een complete foto service site met fotoboeken, wanddecoraties, foto cadeaus en kaarten. Er is ontzettend veel keus en de opties zijn eindeloos! Zo kan je een foto op glas laten afdrukken, je eigen fotoboekje te maken of een blijvende herrinnering ergens anders af te laten drukken. Ontzettend leuk dus! Ik koos voor wand decoratie foto op canvas. Het is super makkelijk! Je laadt je foto op de site in de creator van de canvas pagina en kan nog wat aanpassingen maken. Ook kan je kiezen voor een collage op je canvas. Ik koos voor deze mooie foto van Isabelle en mij.    
 
Het canvas is prachtig! Een stevig canvas gespannen op een houten balkje van ongeveer 2 cm. Ik heb een frame van 2 cm en dit is de standaard dikte. Je kunt ook een dikker frame kiezen. De kwaliteit is heel erg mooi! Het doek geeft door de dichte weving van het textiel een authentiek effect. Het canvas heeft een water afstotende beschermlaag, waardoor je hem makkelijk kunt schoonmaken. Ik heb deze foto gemaakt met mijn Canon Eos 600D spiegelreflex camera maar sowieso is de kwaliteit heel mooi. Warm, levendig en de foto springt bijna van het doek af haha! Bij het doek zaten ook nog meegeleverde houten spietjes waarmee je het doek mooi strak kunt houden. Ook zit er een ophang haakje bij waarmee je je canvas kan ophangen. 

  
Ik ben ontzettend tevreden over deze foto op canvas! Ik bestelde hem dus via webprint en binnen 5 tot 6 werkdagen werd die gemaakt en verstuurd. Ik had hem dus ruim op tijd binnen! De canvas word netjes en veilig verstuurd en ingepakt met bescherm folie en bubbeltjes papier. Top dus! Ik betaalde voor een canvas van 40 bij 30 cm een prijs van €30,89. Hier zitten de verzendkosten ook bij. Maaar ik heb een leuk nieuwtje! Je kunt met deze code WPNLWD1215 maar liefst 30% korting krijgen op een wand decoratie! Ik zeg, snel naar webprint en maak jou foto tot een blijvende herrinnering op canvas!!❤️ ontzettend leuk voor kerst toch? wat vind jij van dit cadeau? 

11 reacties op “zussenliefde afgedrukt op canvas”

 1. alexa schreef:

  Erg leuke foto! En mooi om te lezen dat jullie zo’n goede band met elkaar hebben!

 2. Iris schreef:

  Wat een mooie foto! De kleuren zijn ook zo mooi en warm! Heel leuk!

 3. Manon schreef:

  Wat een mooie foto van jullie samen!

 4. Fleur schreef:

  Wat een lief gebaar!
  De foto is ook ontzettend leuk geworden!

 5. Lisa schreef:

  Wat een mooie en lieve foto zeg, heel erg tof!

 6. evelien schreef:

  Ah wat een super leuk en orgineel cadeau! En wat een leuke foto van jullie tweetjes <3

  Liefs! Evelien

 7. De foto is prachtig en een mooi cadeau voor je moeder!

 8. Jeanine schreef:

  Wat een ontzettend leuke foto van jou en je zus. Foto’s op canvas vind ik altijd leuk. Ik heb er zelf laatst eentje op hout mogen bestellen.

 9. Ysanne schreef:

  Leuk, mooie foto heb je ook gekozen! Fijn dat je er zo blij mee bent 🙂

 10. helenmissy schreef:

  Ik hou van je post, mooie foto, zoete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *