www.charlottestorij.nl

   

Goeiemorgen allemaal! Van een warme en fijne herfst week belanden we nu ineens naar een ijskoude zaterdag! Reden genoeg om even lekker uit te slapen, blogjes te lezen en lekker rustig aan te doen! Ik heb vandaag weer mijn crazy thoughts! Mijn vondsten, gekke, inspirerende en leuke dingen die ik op internet heb gevonden deel ik vandaag weer met jullie! Kijk maar mee! 
  

Dit kwam ik 2 dagen geleden tegen. In Amerika zat een super getalenteerde tatoeerder die zoals elke andere tattoerder tattoo’s zet. Maar deze manier van zetten was heel appart! Mensen stopten hun arm door een gat in een muur en lieten zich verassen wat er op hun lichaam werd getatoeëerd. Hoe tof! De creaties zijn prachtig geworden al zou ik het wel spannend vinden hoor! Zou jij zoiets durven?   

Een perfect pak voor deze heerlijke koude en regenachtige dag! Nee dit is geen beer maar een heus pak waar je je helemaal in kan verstoppen. Hoe lekker! Je afschermen van de wereld en serieus een winter slaap houden. Wat zal dit lekker warm en comfy zijn zeg! 
  

Hoe mooi is de wereld?! Ik blijf het continu maar zeggen.. De wereld is zo groot en er zijn zo veel mooie plekken. Dit is in Azië en dat land inspireert me continu weer. De prachtige natuur, de kalmte, de rust. Wauw.. Als je dit ziet heb je toch spontaan zin om naar deze plek te reizen? Prachtig!   

Dit vind ik zo gaaf en inspirerend gedaan! Mensen die een lange afstand relatie hebben maar door de creativiteit van fotografie zorgen dat het lijkt alsof ze toch eventjes samen zijn. Ondanks die afstand natuurlijk! Heel tof gedaan. De omgeving en houding van de 2 personen kloppen precies en sluiten goed op elkaar aan. Krachtige foto! 
  

Mocht je van galaxy houden dan vind je dit helemaal leuk! Deze prachtige kerk is namelijk niet gemaakt van glas in lood maar van allemaal galaxy kleuren. Wauw! Net of je zelf in de galaxy wereld bent. Prachtig die kleurtjes en de volle en hoge opvulling. Ik heb nog nooit zo’n mooie kerk gezien! Al blijf ik het glas in lood ook erg mooi vinden.   

Sinterklaas en kerst zitten er aan te komen en mocht je een geinig cadeau willen kopen voor je vriend of vriendin dan zijn deze chocolade penissen de perfecte oplossing! Hahah! Toen ik deze zag moest ik die gewoon eventjes opslaan. Is weer eens wat anders dan een hulp Sinterklaas van chocolade toch?!  
  

Om nog maar even in de naughty sfeer te blijven! Sinterklaas bestaat natuurlijk uit de periode van pepernoten, het Sinterklaas journaal en de oh zo lekkere chocolade letters! Chocomelk heeft de verpakking hier helemaal op aangepast en heel Nederland ging los met worden. Dit is sowieso door een man gemaakt die wel even zin had in een…. Juist ja!   

Hoe lekker is dit toetje! Je kan hem serveren op 5 december pakjes avond maar kan hem ook als snack voor jezelf maken! Een pepernoten yoghurt toetje. Heel makkelijk te maken en zo lekker! Wat je doet is een laagje yoghurt vullen, hierop pepernoten, vervolgens weer yoghurt en dan pepernoten. Wat chocolade saus en speculaas kruiden om het geheel af ge maken en je hebt een heerlijk toetje! 
  

Het nieuwe album van Justin Bieber kwam vorige week uit en er staan geweldige liedjes op! Justin is weer helemaal terug! Hier moest ik stiekem erg om lachen. Eerst hield die zo van zichzelf maar nu alleen nog maar van zijn fans! Grappig om dat verschil dan te zien haha!   

Kerst zit er natuurlijk ook al snel aan te komen en dat betekend nieuwe collecties m! Collecties op het gebied van make-up m, schoenen en kleding! We mogen weer winkelen om een tof setje bij elkaar te vinden voor kerst avond of oud en nieuw. Primark heeft het dit jaar super gedaan vind ik zelf! Veel glitters maar ook chique en classy kleding stukken. Vooral de middelste vind ik stijlvol en mooi! 
  

I love thissss! Nagellak is sowieso iets wat ik tof vind en het maakt niet uit welke trend er nu weer is. Ik heb geen idee hoe ze dit hebben gemaakt maar kijk hoe tof! 3D dat het van je nagel afkomt. Verschillende figuurtjes, kleuren en het lijkt wel of het een soort gehaakt/gebreid patroontje is. Heel tof! Als iemand weet hoe dit heet laat het me dan even weten.   

En ik sluit deze crazy thoughts af met deze knapperd! Hallo daar! 

Bedankt voor het lezen en een fijne zaterdag! 

4 reacties op “crazy saturday thoughts”

 1. Manon schreef:

  Die 3 D nagellak is wel gaaf !

 2. Romy schreef:

  Haha ik moest even 2x de beschrijving van het berenpak lezen voor ik begreep wat er stond. Wauw en inderdaad wat gaaf die foto’s van dat stelletje!

 3. Eske schreef:

  Oeeehhh ik wil me in dat berenpak verstoppen

 4. Estrella schreef:

  Dat toetje ziet er zo lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *