www.charlottestorij.nl
14. 11. 2015

  

Goeiemorgen allemaal! Het is zaterdag en dat betekend weer een nieuwe crazy saturday stuff! Op internet vind je altijd de gekste en grappigste dingen en zo heb ik nu ook weer leuke en informatieve items verzameld. Het word vandaag een storm achtige dag met veel regen dus een lekker dagje om blogs te lezen lijkt me! Veel kijk plezier 🙂 
   

Ik ben de hele week al gezond aan het eten en soms is het lastig om je food makkelijk en snel mee te kunnen nemen. Dit is super handig en ziet er mega leuk uit ! Een jar met je ingrediënten die je makkelijk mee kan nemen. Ondergrond van bijvoorbeeld rozijntjes, hier iets van kikker erwten overheen gevolgd door een laagje groenvoer. Sluit het af met yoghurt en wat noten en je healthy power food is klaar!
  

Hahaha! Moest hier zo erg om lachen. Het Vrijheidsbeeld heeft even totaal vrijheid en gaat uit de kleren! Woohoo! Dit zijn van die onzinnige dingen waar ik echt om kan lachen maar waar je werkelijk waar niks aan hebt haha!   

Er zijn zo veel creatieve mensen op deze wereld en soms zou ik willen dat ik zo creatief was. Mensen die Starbucks bekers helemaal om toveren tot creatieve en prachtige creaties. Wauw! Ik vind vooral die blauw variant heel tof. Het doet me op de een of andere manier denken aan frozen. Heel erg leuk gedaan! 
    

Hoe gaaf is dit gemaakt? Fotografie van een punt op de drukste spots van de wereld. Parijs en NYC. Foto’s gemaakt over de hele dag van ochtend tot middag, avond en nacht. Heel erg tof om dit verschil te zien en je voelt gewoon de drukte en alles wat er gebeurd op die locatie. Alsof het een klein filmpje is. Echt wauw, gaaf!
  

 Mijn moeder is volgende week jarig en het blijft altijd lastig om een leuk en origineel cadeau te bedenken. Bloemen, chocolade, een luchtje. Het is alelmaal zo standaard. Met deze doosjes verras je iemand op een leuke en spontane manier en ziet het er ook nog is super cute uit! Dat is nog eens leuker als een kaart toch? 
 

Nieuwe trend in upcoming? Ik hoop het niet want het is een apparte ! Kennen jullie nog de trend met granny gray haar? Dat vond ik opzich nog wel gaan maar dit? Leuk voor een feestje of de kerst maar niet in het dagelijkse leven?!!! Je kan dan namelijk als glitterig haarscheiding door het leven gaan. Nee, deze trend laat ik lekker aan me voorbij gaan. Al is het wel tof voor een feestje of bijvoorbeeld carnaval!
Maak kennis met de Dorka! Haha! Er waren nog veel meer dieren met elkaar gecombineerd en dit vond ik grappig. Hoe lief ziet deze orka er nu uit met een honden gezicht!   Ik kan me alleen niet goed voorstellen dat dit dan in de zee rond zou zwemmen/kwispelen?!! Haha
  

Grappige dingen horen ook thuis hier dus deze wil ik jullie zeker niet onthouden! 🙂 Rihanna maar dan met een woord grapje, geniaal gedaan! Er waren nog meer woord grapjes met bekende artiesten maar ik vond deze het leukste.   

Mooi intitiatief van een moeder die pruiken maakt. Maar niet zomaar pruiken! Pruiken voor kindjes met kanker. Dit vind ik zo ontzettend mooi. En de pruiken zijn prachtig! Zo worden de kinderen even in het zonnetje gezet en vergeten ze de vreselijke ziekte. Een prachtig gebaar! Deze pruik is trouwens tot in details gemaakt. Met bloemetjes en alles erop en eraan. Pretty!
  

Wooohoo! Gisteren kwam het nieuwe album van Justin Bieber uit en heel social media en de tv stonden er vol mee. Maar wauw! Wat is het een goed album met lekkere en vooral mooie liedjes! Sowieso is Justin Bieber lekker bezig met nieuwe songs en is hij helemaal terug! Welk liedje is jou favoriet?  

Creatief met thee zakjes! Ik gooi mijn thee zakje altijd gelijk weg maar er zijn dus mensen die er heel creatief mee om weten te gaan en dat vormt de leukste en grappigste thee zakjes. Alleen vraag ik me af of het ook zo word als ik er een stift bij pak. Nee! Hahah.

  
Ik sluit deze saturday stuff af met minder nieuws en wil mijn mede leven tonen voor alle slachtoffers die vannacht getroffen zijn door dit vreselijke incident… Hoe kan dit zo gebeuren?!!! Ik vind het vreselijk… Zo zie je maar dat er nog steeds rare mensen rond lopen op deze aarde…

En dat waren mijn items die ik gevonden heb voor jullie! Ik wens jullie een hele fijne zaterdag toe en bedankt voor het lezen!

2 reacties op “crazy saturday stuff”

  1. Manon schreef:

    Haha dat vrijheidsbeeld is wel erg grappig. Oh wat is die foto gaaf van new york

  2. Marleen schreef:

    Leuke foto’s! Die met dat vrijheidsbeeld, heel grappig haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *