www.charlottestorij.nl
11. 10. 2015

52fc105c1da8ba55279crazycd001ec288a30_zps481hqkwa

Het is dan wel geen zaterdag vandaag maar zondag en normaal betekend dat een crazy saturday artikel! Maar vandaag verander ik de zaterdag gewoon eventjes in zondag. In dit artikel laat ik jullie de gekste, grappigste en leukste dingen zien die ik op internet heb gevonden. Happy sunday!

Altijd al benieuwd geweest hoe Disney figuren er uit zien als ze ouder worden? Lees: bejaard. Here it is! Haha! Toen ik dit zag moest ik lachen. Mickey en mini mouse op bejaarde leeftijd, met rimpels, een wandel stok en een rolstoel. Tja, ze worden er dus niet echt knapper op…

instagram-lie-photos-crop-slowlife-chompoo-baritone-3

Mensen kunnen creatief zijn met pennen, potloden, verf of andere creatieve dingen maar hier is iemand creatief geweest met een rommelige kamer en een strakke instagram foto die toch heel erg mooi in het geheel past. Heel tof gedaan! Zulke plaatjes vind ik altijd inspirerend om te kijken en vooral hoe ze de omgeving gebruikt hebben. 

 

Vorige week was het de week van het pesten. Ik wilde hier nog eventjes bij stilstaan want pesten mag niet! Het is vreselijk dat het nog steeds zo veel en zo gemeen gebeurd. Tegenwoordig word er vooral veel online gepest en mensen hebben dit soms niet eens in de gaten. Pesten moet stoppen! Blond maakte deze afbeelding om dit ook nog eens even duidelijk te maken. Want volgensmij is iedereen wel eens gepest toch?  

Net had ik het al over creatief zijn met foto’s en dat heeft deze persoon ook gedaan. Een kindje in een wastafel op het aanrecht. Een leuke foto voor in je baby plakboek. Maar de tekeningetjes maken de foto een stuk leuker. Afwas dat het kind eruit stuurt. Haha! Heel leuk bedacht.

De selfie stick kennen we inmiddels allemaal wel! Ik maak er nog best vaak foto’s mee als ik met vriendinnen ben. Maar maak nu kennis met de selfie spoon stick! Jawel! Een selfie maken wanneer je lekker aan het eten of ontbijten bent kan vanaf nu. Dit vind ik dan misschien weer net een tikkeltje te erg gaan.. Haha

moon-rising-timelapse-la-dan-marker-moore-1

Een tijdje terug was er hier in Nederland de bloedmaan te zien. Een prachtig verschijnsel in de natuur wat maar zelden voorkomt. Omdat ik op internet heel wat plaatjes en foto’s had gezien sloeg ik deze op. Ik las erbij dat de fotograaf over dit plaatje zo’n 18 tot 20 uur heeft gedaan. Wauw. Maar het resultaat mag er absoluut zijn! 

regenboog doritos rainbow

Kennen jullie de Doritos roulette zak al? Een zak met normale Doritos maar ook mega spicy chippies. Maarja je kent Amerika. Die hebben natuurlijk de alle gekste, apparte en mega coole smaken! Zeg nou zelf, Doritos met regenboog kleuren? Ik zou de zak alleen al willen hebben en ben zo enorm benieuwd naar de smaak van deze chips! Is het dat zoet? Of juist ook heel erg spicy. Me want!

Elephant In The Room Accessory

Hoe vaak laden we per dag onze elektronica niet op.. Denk aan je telefoon, je laptop maar ook apparatuur zoals een koffie machine of waterkoker. Met deze leuke gadget vrolijk je je stopcontact gelijk wat meer op. Ik vind zulke dingetjes altijd heel grappig en leuk. Het geeft net een kleine touch aan je stopcontact. Maar waar je het kunt kopen? Geen idee..

OREOOO! Ik had laatst een mega lekkere oreo brownie gemaakt en ging goochelen voor nog meer recepten met oreo. Toen kwam ik dit tegen en ik dacht gelijk aan een lekker receptje voor de kerst als dessert! Maak kennis met deze heerlijke oreo aardbeien slagroom toetjes. Het is super makkelijk en ziet er mega leuk uit! Wat je doet? Aardbeitjes op de bodem in plakjes, slagroom er doorheen spuiten en aftoppen met oreo koekjes. Yum!

Gewaarschuwd! Houd je niet van eng of schrikkende momenten klik dan dat filmpje niet aan. Ik vond hem echt wel heel goed. De spanning word opgebouwd en je verwacht het geen seconde! Kijk zelf maar als je durft! 

YES BITCH. We hebben allemaal de nieuwe snapchat update ontdekt en we love it! Nu merk ik wel dat er elke keer nieuwe filters en opties bij komen. We hebben ons inmiddels al prachtig kunnen maken door een horror face, de regenboogjes uit onze monden hebben kunnen laten komen en ons om kunnen laten toveren tot een konijn. Geniaal! Heb jij de snapchat update al?

Zoals jullie vorige keer al in mijn diary konden zien ben ik helemaal aan het kleuren geslagen. Ik vind het mega leuk, rustgevend en ontspannend om te doen. Dit boek staat nog hoop op mijn wish list! Lost ocean. Een boek met taferelen in de zee, vissen die je kleurrijk mag maken en de onderwater wereld ontdekken. Ik heb het betoverende woud al van deze boeken reeks maar deze zou ik graag aan mijn collectie willen toevoegen! Like!

En dat waren de artikeltjes die ik gevonden had! Bedankt voor het lezen en een hele fijne zondag! X

Eén reactie op “crazy sunday stuff ✿”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *