www.charlottestorij.nl

Naar aanleiding van deze druilerige, regenachtige en natte dag tik ik dit blogartikeltje. Ik las vanmorgen op Teske’s blog ook een artikel over regen alleen was dat negatief. Als je ook een hekel hebt aan regen moet je zeker dat artikel even lezen. Ook geef ik haar gelijk want wie houd er nu wel van regen? Maar regen kan ook zo fijn zijn. Ik merkte dat toen ik terug reisde in de trein vanaf mijn stage. Het regende mega hard, de raampjes van de trein werden overspoeld met regen druppels. Dikke, zware regendruppels. Ze dwarrelden langzaam naar beneden en voor ik het wist kwam er al weer een nieuwe lading druppels. Het ging maar door en stopte niet. Ik kan van regen genieten als ik warm binnen ben, onderweg in een bus of trein zit of lekker nergens heen hoef. Het geluid op je zolder raam in de avond en in slaap vallen met het tikkende geluid is heerlijk. Tuurlijk is regen verschrikkelijk als je er zelf door heen moet en hartstikke nat regent.. Ik heb het wel eens gehad dat ik mijn broek kon uitwringen. Nee niet fijn. Maar regen is iets bijzonders. Iets moois wat door de natuur komt. De planten, bloemetjes en alle andere dingen buiten hebben soms behoefte aan een flinke bui. En daarna ruikt het zo lekker fris en natuurlijk buiten. Je ruikt een frisse regengeur die alles weer even lekker heeft doorspoeld! Maar ook regen en fotografie is een prachtige combinatie. Ik kan uren kijken naar foto’s en gif’s die mensen maken met het thema regen en druppels. Want onze grote vijand op de fiets kan ook een hele mooie vriend zijn en voor je het weet is het herfst en regent het elke dag! toch? of ben ik de enige die dat denkt? ^^

Raindrops:

if it looks like it might rain on your wedding this would make a great pic idea!:

Google+

 :

Autumn Rain.:

rainy day:

“The only noise now was the rain, pattering softly with the magnificent indifference of nature for the tangled passions of humans.” Sherwood Smith:

water:

rainy//:

Eén reactie op “regen kan best fijn zijn ?”

  1. thebeautyblognl schreef:

    Wat leuk dat je dit artikel schrijft! Ik had ook het artikel van Teske gelezen. Ik ben echt geen fan van regen! Haha, die natte boel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *