www.charlottestorij.nl

Sinds jurkjes steeds meer een must worden bij ons als meiden en de winkels online heel veel keus, soorten, kleuren en maten verkopen is mijn liefde alleen nog maar groter en groter geworden. Jurkjes zijn helemaal leuk! En je hebt er zo veel verschillende. Een chique jurkje voor een gala, een cocktail jurkje voor een feestje of een losse jurk met een vrolijke print voor naar het strand. Zelf vind ik de maxi dresses ook helemaal geweldig. Je kan ze combineren met een leuk sandaaltje, slippertje of juist sneakers voor de sportievere look. Laatste tijd zie je heel veel jurkjes met een hoge hals, een soort kraagje. Deze vind ik heel tof. Het jurkje valt dan strakker om je lichaam en sluit onwijs mooi aan in de hals. Love it! Jurkjes met streepjes zorgen weer wat meer voor de classy casual look. Sailor! Doet me daar meteen aan denken. Deze hierboven zijn mijn favoriet. Vooral het uitgewerkte op de rug en de leuke combinatie van de streepjes en het geplooide uitlopende onder. Love it! Op dit moment is er een hele toffe sale op www.nelly.com met wel kortingen op jurkjes tot 50% !!! En omdat de zomer weer in aantocht is mogen jurkjes niet ontbreken in je kleding kast toch?

2 reacties op “mijn liefde voor jurkjes”

  1. Manon schreef:

    Wauw dat laatste jurkje is wel gaaf!

  2. Kiss & Make-up schreef:

    Ooooh, mooi! Die laatste is echt zo’n Miranda Kerr jurkje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *