www.charlottestorij.nl

Er zijn alweer 2 maanden om en 2 maanden geleden maakte ik een groot artikel met heel wat favourites die ik met jullie deelden. Omdat ik dit soort artikels altijd leuk vind om te maken en zelf leuk vind om te lezen bij andere deel ik vandaag mijn favorieten met jullie van de afgelopen tijd! Op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Zo zul je veel zomerse dingen voorbij zien komen in deze favourites van mei en juni! Kijk maar mee


beauty ♥ wimperextensions


Ik heb de afgelopen maand luxe gehad met mijn wimpers. Ik stapte zo mijn bedje uit, borstelde mijn wimpers en was klaar voor een nieuwe dag. Mede dankzij de fijne wimper extensions die ik op mijn stage kreeg. Het is echt ideaal voor de zomer maanden want je kan er mee zwemmen, zonnen en gewoon alles mee doen. Het enige nadeel is dat je geen make-up verder bij je oog kan dragen en zo ja, dan moet je dit heel voorzichtig eind van de dag eraf halen. Nu is het alleen even borstelen en ready to go!

lifestyle ♥ boek Blue Curacao.


Het is nu echt zomer vakantie en ik chill hem ultiem in de tuin. Lekker op de lounge bank, genieten van de warme zonne straaltjes op mijn huid en tegelijkertijd genietend van een koud drankje. Ook lees ik graag in de zomer. Chill een boekje lezen in de tuin of aan een meertje. Dit is een literaire thriller wat over Curacao gaat en omdat ik daar 5 jaar gewoond heb vind ik het boek superleuk! Er zit een spannend verhaal aan en ik herken veel plekken waar ik zelf geweest ben. Een aanradertje dus!

lifestyle ♥ iPhone 6 + boxjes


2 favorieten in 1! Ik heb sinds kort een nieuwe telefoon. Een iPhone 6 gold. Ik ben er helemaal verliefd op en het is echt de perfecte telefoon. Ik wil er misschien nog een artikel over maken + apps die ik gebruik en de gadgets. Denk aan hoesjes, boxjes etc. De boxjes zijn ook een favoriet geworden! Portable, op batterijen en het geluid is helemaal prima. Ik kocht de boxjes bij de Action voor nog geen 6 euro en dat is een koopje! Plug je telefoon eraan, kies een lekkere song en swingen maar! Ideaal als je je kamer moet opruimen of lekker buiten in de tuin zit.

fashion ♥ Triangl bikini


Tegenwoordig heeft iedereen de bekende trend bikini op dit moment: triangl! Ook ik wilde er eentje kopen en vond al snel een hele leuke kleurencombinatie. Oranje met fel roze. Lekker zomers! Door de zwarte accenten vind ik hem heel erg tof. Het topje heeft ook nog bandjes maar je kan hem ook strepless dragen. Deze bikini heb ik al best vaak aangehad tijdens de tropische temperaturen hier in Nederland. Dit is overigens geen echte Triangl. Ik kocht deze na maak voor €25,00 in een winkeltje in Tiel: Vanity.

accesoires ♥ verwisselbaar kettinkje.


Toen ik dit zag moest ik het gelijk kopen! Ik ben hier al best lang naar op zoek maar kon telkens maar geen mooie of leuke ketting vinden. Dit is een kettinkje dat je continu kan vervangen met een ander steentje. Een witte, roze of rosé gouden? Je hoeft alleen maar het hangertje te verwisselen en je hebt een compleet ander kettinkje. Ik kocht dit setje bij de H&M en ben er helemaal weg van. Zo’n simpel, classy kettinkje kan je outfit gelijk een stuk leuker maken. Een subtiel item maar wel heel erg leuk.


song   ♥ Honey I’m good Andy Grammer.


Helemaal in love op dit liedje! Andy Grammer kende ik persoonlijk niet maar wat een feel good song is dit! Lekker zomers, een heerlijk ritme en perfect voor de warme zomerse dagen. No, no honey i’m good! ^^

verzorging ♥ Bio oil


Helaas heb ik door Curacao ook veel littekens aan mijn huid over gehouden omdat ik mijn wondjes open krabte. Niet heel slim Charlotte.. Gelukkig is mijn redding bio oil! Ik kocht dit in de korting bij kruidvat en het is echt wonder spul! Elke dag 2 keer insmeren met de olie en je huid hersteld, word verzorgd en de littekens worden met de dag minder opvallend. Dit kan je ook gebruiken voor pigment vlekjes, een uitgedroogde huid of huidstriemen. Wonder spul! Ik smeer het elke ochtend en avond voor het slapen gaan op mijn schouders en armen. Love it!

fashion ♥ gestreepte maxi dress


Zomer in Nederland betekend jurken! Lange maxi jurken waren vorig jaar al helemaal in opkomst maar nu zie je er iedereen mee lopen. Elke kleding winkel verkoopt de leukste en mooiste jurken en ik ben ook helemaal weg van de trend! Deze gestreepte kocht ik bij Forever21 en hij heeft aan de zijkanten 2 splitten. Deze jurk heeft zwart witte streepjes en ik vind hem heerlijk zitten! Witte allstars eronder voor een stoer effect of teenslippertje voor the summer vibe!

lifestyle ♥ Spa Citroen


Wat ik heel veel heb gedronken afgelopen tijd is spa citroen. Super lekker! Ik kreeg toen de tijd al een pers bericht van Spa over de nieuwe smaken spa met citroen, munt en cassis. Ik vind ze allemaal lekker maar citroen is wel mijn favoriet. Heerlijk verfrissend en tintelend door het bruisende mineraal water. Maar net door dat tikkeltje citroen maakt het het veel lekkerder om te drinken. Vooral in de zomer! Hoef je zelf geen citroentjes meer aan je water toe te voegen. Keep hydrated!

thing to do ♥ kleurboeken voor volwassenen.


In mijn vorige favourites artikel deelde ik hem ook al maar nu zijn er weer nieuwe varianten en nog meer verslavende bezigheden! Kleurplaten voor volwassenen. Een heerlijke bezigheidstherapie voor als je onderweg bent in de trein, een tussenuur hebt of gewoon geniet van de zon en een kleurplaat wilt kleuren. Ik heb nu ook de mini’s gekocht bij de Action en kan de hele zomer lekker kleuren! Ontspannend en leuk!

movie ♥  the longest ride.


Laatst zag ik deze film en die wilde ik al een tijdje heel erg graag zien. Hij stond gelukkig op popcorn time en ik keek hem samen met mijn zusje. Wat een prachtige film! Gespeeld door een hele knappe acteur en een leuke actrice maar het bijzondere aan deze film is dat er echt een supermooi verhaal in zit. En dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ik heb het boek trouwens nooit gelezen maar wauw.. Als je van romantisch, liefde en een echt verhaal houdt dan is dit de film die je moet zien!

beauty ♥ Oh my brow Rimmel.


Dit setje van Rimmel is ook een grote favoriet. Sowieso zijn mijn wenkbrauwen belangrijk voor me en gaat er geen dag voorbij of ik epileer een haartje weg en teken ze even mooi bij. Met deze set gaat dat helemaal lukken. Voorzien van een klein borsteltje, een kwastje om ze in te vullen en een bruine wax en poeder. Mijn wenkbrauwen houden van dit fijne setje!

thing to do ♥ naar het strand gaan


Oké het klinkt nu alsof ik iedere week of elke dag naar het strand ga maar dat is helaas niet zo. Maar dat wil ik nog wel meer gaan doen deze zomer! Wat is het strand toch heerlijk! Lekker uitwaaien, genieten van de mensen om je heen, het zand tussen je voetjes en lekker door de branding lopen. Samen met Marleen ging ik naar Hoek van Holland en maakten we veel foto’s en genoten van het prachtige strand <3

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer toe! Wat zijn jou favorieten? 

2 reacties op “favourites ♥ mei & juni”

  1. Nienke schreef:

    Leuk artikel om te lezen! Die bikini is idd heel leuk. Liefs,

  2. robin schreef:

    je wimper extensions zijn mooi! en je jurkje ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *