www.charlottestorij.nl

Goeiemorgen en welkom bij een nieuwe crazy saturday! Op dit moment ben ik lekker aan het werk bij Emté achter mijn kassa en ga ik vanmiddag zwemmen want de temperaturen lopen hoog op! In dit artikel laat ik jullie de meeste gekke, grappige en leuke dingen zien die ik op het internet ben tegen gekomen. Zaterdag is een heerlijke relax dag in het weekend waarop dit soort dingen altijd meer dan welkom zijn. Van apparte foto’s tot video’s, alles komt voorbij! Dus pak in dit geval een verfrissend drankje erbij en kijk mee!


We beginnen gelijk met zomerse items namelijk deze mega mega waterglijbaan. Ik vind water glijbanen en alles wat splasht geweldig maar deze glijbaan is awesome. Een 300 meter lange waterglijbaan die dwars door de stad van Hongkong gaat. Hoe mega gaaf is dat! Met dit warme weer is zoiets in Amsterdam ook wel welkom hoor haha! Ligbedje, water donuts erbij en gaan met die banaan!

food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-1

Dit soort illustraties en sketches blijf ik heel erg tof vinden. Mensen die zo artistiek en creatief zijn om dit te bedeken. Een tekeningetje van een normaal meisje getekend word heel tof aangekleed met fruit/groenten. Hoe leuk! Ze hadden nog meer sketches met boerenkool stukjes, brood en zelfs aardappelen. Waar je tegenwoordig al niet kunst mee kan maken, haha!!

squid-shoe-weird-fashion-Kermit-Tesoro-polypodis-1

Over creativiteit gesproken? Wat dacht je van een rondje wandelen op deze schoen. Whut! Deze schoen/hak/octopus is gecreëerd door een Filipijnse ontwerper die o.a ook outfits en schoenen voor Lady Gaga ontwerpt en maakt. Maar dit exemplaar is wel heel erg uniek.. Hoe kan je dit überhaupt een schoen noemen en hoe moeilijk is het om hier op te lopen? Nog eens wat anders dan een stiletto naaldhak of een Roshe Run!

Hoe leuk is dit! Altijd al benieuwd hoe Amerikaanse mensen reageren op typische Nederlandse dingen qua voedsel? Dan moet je dit filmpje zeker eventjes kijken. Alleen al de uitspraak is geniaal. En wat reageren ze appart op een stroop wafel haha!

This Broccoli Has Something To Say To You

Deze foto zegt genoeg toch? Een broccoli op je bord die even leuk zijn middel vingertje opsteekt. FUCK YOU VEGTABLES!

Merman

Weten we nog dat er een hele trend was en is over het laten staan van een baard bij een man? In principe vind ik een baardje sexy en mannelijk en dus moet het wel gewoon kunnen maar deze Mermaid beard trend gaat me dan wel echt veel te ver.. Mannen die een baard hebben staan maar deze eventjes een hele opvallende blauwgroene kleur verven.. Oh my! Wat vinden jullie hiervan?

Van deze schrok ik best wel. We kennen alle prachtige Victoria Secret modellen wel. Volledig slank, buikspieren, een prachtige huid, de perfecte houding.. Maar niks is minder waar als wij in het dagelijkse leven dezelfde bikini/swimsuit aantrekken.. Dit ziet er dan helemaal niet flawless uit en hier zie je zo duidelijk hoe mega veel photoshop er aan te pas komt.

indoor-ball-pit-bubble-ocean-the-beach-snarkitecture-national-building-museum-31

Ik had vroeger altijd de droom om in een groot zwembad vol chocolade of aardbeien pudding te springen. Maar nu ik dit zie veranderd mijn lijstje meteen. Springen in een bad vol plastic gelei achtige bolletjes. Woohh! Daar kan je ultiem in chillen haha!

Ryan Guzman. I think I'm in love.

En ik sluit deze crazy saturday af met een heel lekker hapje. Maak kennis met de lekkerste, leukste en knapste man op aarde, Ryan Guzman. Oh my… wat een hottie… Hij speelt in de nieuwe film The Boy Next Door en door die film ken ik deze hunk. Hij acteert superleuk en mijn hele Pinterest bord staat vol met plaatjes van hem. Zucht, waarom bestaan deze knapperds niet gewoon hier in Nederland? *droomt nog eventjes weg*

Bedankt voor het lezen en een hele fijne zaterdag!

2 reacties op “crazy saturday stuff✿”

  1. Maaike schreef:

    Zo creatief die tekeningen met die groente-jurken! Gaaf om te zien 🙂

  2. Dana schreef:

    Leuk! Ik ga naar die wild waterbaan over 2 weekjes in HK 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *