www.charlottestorij.nl

Vorig jaar 2 mei waren wij met z’n alle bij elkaar. Nog een keer om echt afscheid van hem te nemen. 1 jaar geleden werd papa’s as verstrooid op zee. De zee waar hij op vaarde, in dook, boven vloog. We lieten hem echt los. Samen met het water dreef mijn vader weg en had hij de vrijheid om te gaan waar je wilde. Lieve papa, we zijn een jaar verder. In dat jaar is veel gebeurd. Een nog sterkere band met mama en Isabelle. Met z’n 3en staan we sterk en hoewel het met ups en downs gaat komen we er door heen. Die kracht krijgen we van jou. Er gaat geen dag voorbij of we denken, praten, huilen of lachen om je. Maar het gemis, dat plotselinge verlies.. We zullen het nooit begrijpen… Lieve papa, ik hou van jou <3 Voor altijd


 

4 reacties op “asverstrooiing 2 mei ♥”

 1. Nienke schreef:

  Die zinnen zijn zo mooi geschreven.. zit hier gewoon half te janken. Echt diepe respect voor jullie, alle drie. Stay strong. Liefs,

 2. Rianne schreef:

  Wat een prachtige foto’s van zo’n emotioneel moment! Wat moet dat heftig voor jullie zijn.. Knap dat je er zo over blogt, mooi geschreven! <3

 3. Femke schreef:

  Ik heb zoveel respect voor jullie drie <3 Toppers! <3 Mooi geschreven Charlotte; kippenvel ..

 4. Alyssa schreef:

  Sterkte! Wat heb je dit mooi geschreven en prachtige foto’s. Sterk blijven samen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *