www.charlottestorij.nl

Hoi! Goeiemorgen! Normaal staat er op maandag ochtend een photodiary klaar voor jullie maar ik heb een beetje weinig foto’s voor een volle diary dus schuif ik hem door naar volgende week! Wel heb ik hele andere leuke foto’s die ik graag met jullie deel want wat was het gisteren toch weer lekker weer! Wauw. Soms kan ik Nederland niet helemaal begrijpen hoor.. De ene dag hebben we een winterjas nodig en de andere dag lopen we bijna in een korte broek! Gisteren was het heerlijk weer en heb ik er even goed van genoten. Ik moest helaas nog wel een project voor school afmaken maar daarna ben ik even het park in gegaan en wat foto’s gemaakt. Ik merk echt met dit lente seizoen dat de natuur zo veel leuker is om te fotograferen! Bloesems, vrolijke gekleurde bloemetjes en de sfeer die er buiten hangt. Spelende kinderen, stelletjes die wandelen en paarden in de weide. Hmm! Ik ben trouwens verliefd op mijn nieuwe kleur nagellak. Ik kocht hem afgelopen week in Amsterdam bij Flormar. Daar komt nog een artikeltje over want ik hou van de nagellakjes van dit merk! Want hey, ik blijf een meisje dat van beauty houdt! Ik wens jullie vandaag een heerlijke zonnige dag toe! ☀

12 reacties op “een hele zonnige zondag ☀”

 1. Maaike schreef:

  Ontzettend mooie foto’s! <3 Ik wou dat ik dat kon haha

 2. Femke schreef:

  Oh wauw, je hebt echt prachtige foto’s gemaakt! Geniet van het weertje!:)

 3. Kirsten schreef:

  Het was gister inderdaad weer heerlijk weer! (: Mooie foto’s zeg.

 4. Manon schreef:

  Prachtige foto’s, idd een heerlijke zonnige zondag !

 5. Denise schreef:

  Wat een prachtige en heerlijke zomerse foto’s! Fijne dag! <3

 6. Annelies schreef:

  Het was zondag inderdaad een heel mooie dag! Jammer dat ik toen moest werken, maar dat haal ik vandaag en morgen wel weer in 😉 liefs!

 7. Estrella schreef:

  Ooh, die bloesem foto’s!

 8. Elana Meijer schreef:

  Wauwie, mooie foto’s!
  xx

 9. Irma schreef:

  Wat heb je een stel onwijs gave foto’s gemaakt zeg. Wauw!

 10. Ilse schreef:

  Prachtige foto’s Heerlijk, die zonneschijn!

 11. Natiza schreef:

  Mooie foto’s gemaakt charlotte <3

 12. Bouchra schreef:

  Prachtige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *