www.charlottestorij.nl

Haren verzorgen is belangrijk! Verzorging, je kleurtje behouden en je lokken een boost geven hoort daar allemaal bij. Verwen je haar vanaf nu elke dag met Andrélon Deluxe! Een nieuwe premium haarverzorgingslijn met verschillende producten van professionele kwaliteit. Er zijn 3 lijnen: Colour&Shine, Volume&Shine en Repair&Shine. Op basis van heerlijke rijke ingredienten voor prachtig glanzend haar. Elke lijn is verrijkt met heerlijke, exclusiieve geuren voor die bijzondere beleving. Vandaag review ik de Repair&Shine lijn! Kijk maar mee!


de producten


Elke productlijn is gericht op verschillende haarbehoeften. Als je regelmatig je haar kleurt, wil je die stralende kleur natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Ontdek de unieke bescherming en verzorging van de Colour & Shine producten die je haar een mooie glans geven. Om fijn, futloos haar een volumeboost vol glans te geven ga je voor de Volume & Shine lijn. Heeft je haar meer behoefte aan een herstelbehandeling? Ga dan voor de nieuwe Repair & Shine producten die je haar herstellen, van binnenuit versterken en een prachtige glans geven. Voor elke speciale behoefte vind je in de nieuwe Andrélon Deluxe lijn altijd een verzorgingsproduct dat precies aan jouw haarwensen voldoet!

Andrélon Deluxe Repair&Shine.
Ik review vandaag de lijn die het beste bij mijn haar past. Repair&Shine. Een herstellende behandeling die je lokken voedt en beschadigingen herstelt. Beschadigd haar komt o.a door het vele gebruik van een stijl of krul tang, te hard en wild borstelen en het veel in een staart/knot dragen. Hier breekt je haar van af. Met deze nieuwe lijn herstel je de beschadigde lokken intensief en geef je de droge plekken een boost.

 photo IMG_1844_zpseqsf9shb.jpg

Hier zie je de 3 producten die bij deze lijn horen. Wat je gelijk opvalt is de mega luxe uitstraling van de producten. Niet alleen de ingrediënten en samenstellingen zijn luxe maar ook het product zelf ziet er prachtig uit! Veel mooier en luxer dan de standaard Andrélon producten met de mooie overgangen en luxere style. Deze lijn bestaat uit een shampoo, conditioner een herstellende crème en een intensief masker. Het speciale ingedient in deze lijn is amandelolie wat bekend staat om de heerlijke, zacht zoete geur en herstellende eigenschappen. Amandelolie komt oorspronkelijk uit West-Azië. Het bevat van nature een hoge concentratie vitamine E voor een diep werkende voeding en bescherming. Dat klinkt allemaal super fijn! Aangezien ik droge punten heb en mijn haar al snel beschadigd is door het gebruik van een krul of stijl tang klonken deze producten me als muziek in de oren!

Ik begin met de shampoo! Als je je haar wast begin je daar nauturlijk altijd mee. Deze shampoo zit verpakt in een mooie tube die er luxe uit ziet. Op de shampoo staat wat tekst en op de achterkant vind je de ingedienten en overige informatie.  De herstellende shampoo van Repair & Shine reinigt en voedt droog, beschadigd haar. De shampoo is verrijkt met amandelolie wat bekend staat om haar heerlijke, zachte geur en herstellende eigenschappen. De shampoo zorgt voor sterk, zijdezacht en gezond glanzend haar. De shampoo is erg vloeibaar en goed te doseren via de opening in de tube. Wanneer je hem lekker door het haar verdeeld schuimt die goed op. En de geur is heerlijk! Hij maakt mijn haar goed schoon, haalt de droge punten weg en verzorgt het intensief. De shampoo kost €4,89

Na de shampoo gebruik je meestal een conditioner! De herstellende conditioner van Repair & Shine voedt droog, beschadigd haar intensief en kan tevens gebruikt worden als masker om het haar extra te voeden. Bovendien beschermt de conditioner je haar tegen toekomstige beschadigingen. De conditioner is ook verrijkt met amandelolie. Dankzij deze conditioner wordt je haar weer sterk en gezond en voelt het heerlijk zacht aan. De conditioner is romig en rijk en verdeeld fijn over je lokken. Je hebt maar een klein beetje nodig. Nadat het is ingetrokken spoel je het uit je haar en voelt je haar zo mega zacht en verzorgd aan. Hmm! Een heerlijke conditioner! De conditioner kost €4,89

Als laatste sluiten we de haar routine af met een intensief masker. Een mooi, nieuw product in de Andrélon lijn. Het Intensief Masker voedt droog, beschadigd haar intensief en beschermt de lokken tegen toekomstige haarschade. Laat het masker 3-5 minuten inwerken voor een extra diep werkende voeding. De Herstellende Crème kun je gebruiken om droge punten snel glad te strijken of je haar een verzorgende, glansversterkende finishing touch te geven. Verdeel 1 tot 2 pompjes over de gehele lengte en breng je haar in model zoals je gewend bent (niet uitspoelen). Extra tip van Andrélon: je kunt de Herstellende Crème ook als nachtmasker gebruiken. Verdeel een paar pompjes over de gehele lengte, voor je gaat slapen en spoel je haar ‘s ochtends uit. Ik ben fan van dit masker! Het is romig, zacht en voelt zo mega fijn aan in je haar. Het masker zorgt echt voor een oppepper in mijn haar en dat hebben we nodig! Bye bye beschadigde lokken, hello healthy hair! Dit heerlijke masker kost €6,99 en heeft een inhoud van 200 ml

Ik heb nu geen voor en na foto’s van het gebruik van de producten omdat dit verschil zo moeilijk vast te leggen is en na een wasbeurt zie je niet gelijk verschil natuurlijk! Wel merk ik dat mijn haar er echt van opknapt en mijn lokken en punten niet meer mega droog en pluizig zijn maar gevoed en verzorgd aanvoelen. Heerlijk! En de geur van deze producten is echt geweldig. Een feestje voor je haar. Vooral het masker vind ik een hele mooie toevoeging! Andrélon, good work! De shampoo en conditioner zijn voor een mooie prijs van €4,89 te koop, het masker €6,99 en de herstellende créme is verkrijgbaar voor €7,99 Mocht je benieuwd zijn naar deze nieuwe lijn en de 2 andere deluxe lijnen dan moet je zeker even een kijkje nemen in de winkels! Het word verkocht bij drogisterijen zoals Etos en Kruidvat! Naar welke lijn ben jij het meest benieuwd?

5 reacties op “Andrélon Deluxe Repair&Shine”

 1. Denise schreef:

  Ah ik vind de producten van Andrelon vaak erg fijn, ben super benieuwd! <3

 2. Marleen schreef:

  Het ziet er goed uit! De verpakkingen zijn inderdaad heel chique! xx

 3. Bianca schreef:

  Klinkt goed! Mijn haar kan wel wat extra verzorging gebruiken 🙂

 4. Ik heb deze producten laatst in de Jumbo bekeken, maar niet meegenomen. Wat fijn dat ze goed voor je haren werken!

 5. Elana Meijer schreef:

  Klinkt goed! Ik mag andrelon helaas niet gebruiken vanwege allergie..
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *