www.charlottestorij.nl
22. 03. 2015

Het is zondag vandaag maar ik doe in dit artikel alsof het zaterdag is. Gisteren zou eigenlijk dit artikel online moeten komen maar omdat ik de hele dag had gewerkt en s’avonds een date had lag mijn blog even op een laag pitje. Maar omdat het vandaag een lazy sunday is en dit artikel daar prima bij past deel ik hem graag met jullie! In dit artikel deel ik gekke, grappige en leuke video’s en plaatjes die ik gevonden heb op internet. Ga er lekker voor zitten en kijk maar mee!


Ik heb zelf een tattoeage met zwaluwen en vind dit zo prachtig. Dit is een couple tattoo waarmee ze samen verbonden zijn. Prachtig! Ook de foto zelf vind ik gewoon heel erg mooi. Er straalt liefde en passie vanaf en je ziet gewoon dat dit een koppel is. Heel mooi.

Dit filmpje kwam ik tegen op Facebook en ik was er diep van onder de indruk. Het raakte me.. Kijk het zelf maar even dan snap je vast wat ik bedoel <3

Hoe leuk is dit! Tegenwoordig zie je iedereen met moes tuintjes en dingetjes zelf planten door de actie van Albert Heijn. Ik vind dit zo geniaal bedacht! Een wolkje die je vol giet met water en zo per dag je plantjes water geeft. Hoe je het niet elke keer zelf te doen en zo blijven ze toch goed in leven. Want ik faal echt als het erop neer komt dat planten water nodig hebben, haha! En zeg nou zelf, dit ziet er toch super cute uit!

Portretten blijven me zo erg interesseren. Ik vind het fascinerend, prachtig en vooral artistiek om te zien. Hoe de kleuren, het contrast en alles in zo’n foto klopt. Wauw. Ik zou daar echt wel uren naar kunnen kijken.  Deze straalt ook een bepaalde sfeer uit. Love it

Seriously??? Als dit mijn bus zou zijn dan was ik never op dat stoeltje gaan zitten! Mijn god… Haha! Blijkbaar zijn er in Amerika wel bussen die mensen dus gewoon voor lul willen zetten en deze stoeltjes bedrukt hebben met een schaamtevolle print. Oeps!

Wie kent Monsters En Co niet?? Ik vond dat vroeger altijd zo’n leuke, kleurijke en vrolijke Disney film! En vooral dat lieve schattige meisje vond ik zo leuk! Nu zijn er mensen die heel erg op disney characters lijken en dit meisje lijkt zo erg op Boo! Te leuk om te zien haha.

Knappe dudes!!! Oeehlaalaa. Sowieso mannen met van die lieve, schattige hondjes doen het altijd goed maar deze mannen mogen er zeker wezen. Ze zijn allemaal te volgen op Instagram!

Wie kent het programma Streetlab!!?? Ik vond dit afgelopen maandag zo mega leuk! In streetlab gaan 4 jeugdvrienden allerlei uitdagingen en experimenten aan voor het programma. Hier spreken ze onbekende mensen aan maar laten ze die mensen overtuigen dat ze elkaar wel eens gezien hebben. Te hilarisch en grappig voor woorden! Ik vind zulke programma’s echt te leuk om te zien. Moet je zeker eventjes kijken!

Ik weet natuurlijk niet hoe het is om te bevallen maar aan alle verhalen, filmpjes en fragmenten te zien en te horen is het absoluut geen pretje. Natuurlijk is het daarna een geluksmoment dat je je kleine lieve baby in je armen kan sluiten maar toen ik dit plaatje zag moest ik toch wel even grinniken. Wat zou het ideaal zijn als de man gewoon lekker gaat bevallen! Haha!

Altijd al oreo ijs willen kopen? In de Albert Heijn in Offerijn zijn deze ijsjes te koop!! Waaah! Toen ik dit zag dacht ik alleen maar: HEBBEN. Ik ben zo mega benieuwd hoe dit smaakt! Oreo ijsjes, damn!

Om dan lekker af te sluiten met een heeeeel appart, raar en misschien wel vies hoesje! Ja dit is een telefoon hoesje. Ughh. Ik moest eventjes 2 x goed kijken wat het nou precies was. Het leken eerst hersenen maar het is toch echt zo’n vies beest die in de zee leeft. Dat wil je toch never als telefoon hoesje?

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend!

 ✿

 

5 reacties op “crazy sunday stuff”

 1. Wendy schreef:

  Super leuk! En wow, oreo ijs! <3 <3

 2. Die foto’s van die mensen die op Disney characters lijken zijn echt leuk!

 3. Annelies schreef:

  Haha, grappig artikel dit! Die plantjes van de AH zijn echt zo schattig met dat wolkje! Liefs

 4. Dana schreef:

  Love the tattooo! Die oreo ijsjes lijken mij wel erg lekker en die telefoonhoesje….. nee dankje :/

 5. Emilia schreef:

  Leuk artikel! Die Oreo Ice Cream Sticks lijken me lekkerrr! En die wolkjes om je planten water mee te geven zijn ook geniaal zeg, en ze zien er ook nog eens onwijs schattig uit inderdaad. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *