www.charlottestorij.nl

Zoals ik gisteren al zei heb ik vandaag een video voor jullie! Afgelopen week kwam ik uit school, bepakt en beladen met 2 tassen, veel hars spullen en andere dingetjes die ik mee neem. Een andere inhoud dan de middelbare school! Ik wisselde mijn wiskunde boeken om voor afteken boekjes, massage olie en harsstrips! Kijken jullie mee naar de inhoud van een student schoonheidsspecialiste? En wat neem jij altijd mee in je tas naar een lange dag school of werk? Bedankt voor het kijken en een fijne vrijdag!

4 reacties op “what’s in my schoolbag? harsstrips, massage olie en veel pasjes.”

 1. Kirsten schreef:

  Leuk om te zien wat er allemaal in je schooltassen zit! Nog best veel om mee te nemen. Ik ben zelf wel blij dat mijn opleiding voor nu ten einde loopt en dat ik eigenlijk alleen mijn laptop nog nodig heb. Volgend jaar ga ik ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste starten dus zal ik ook veel moeten meenemen.

 2. Manon schreef:

  Wat leuk dat je een whats in my schoolbag laat zien

 3. Femke schreef:

  Leuk om dit te zien, omdat ik zelf ook de opleiding doe! Zit in mijn eerste jaar van niveau 4 en bij benen harsen moet ik (natuurlijk) precies hetzelfde meenemen. Zo’n tasje van Primark is heel handig trouwens, hoef je niet zo te sjouwen met 1 hele grote tas :D!

 4. Sasha schreef:

  Wat een leuke video Charr! Wauw al die hars strips en spullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *