www.charlottestorij.nl

Welkom allemaal bij een nieuwe crazy zaterdag stuff! 2 keer per maand deel ik hier grappige, gekke en vermakelijke dingen die ik gevonden heb op het internet. Google, leuke sites, alles staat er helemaal vol mee. Ik ben hier een tijdje geleden mee begonnen en het werd goed ontvangen door iedereen, vandaar weer een nieuwe versie! Vandaag staat hij in het teken van gekke foto’s, portretten en food funny things. Kijken jullie mee op deze chille zaterdag?


Gastendoekjes die je oprolt tot een sushi roll! Hoe leuk is dit! Er zijn heel veel verschillende versies en zo kan je kiezen voor een sushi roll gevuld met avocado of juist een sushi roll met zalm. Hoe grappig en leuk is dit! Ik zou dit zo zelf in mijn keuken en badkamer aanschaffen. Staat mega leuk en voor de echte sushi lovers is dit een must have!

Hier kan ik uren naar kijken. Portretten van prachtige dames die omgetoverd zijn tot een fairy tale sprookje. Kleurrijke en magische bloemen, make-up, haar stijlen. Alles is er op aangepast. Love it! Totdat je weet dat het gewoon in een studio is waar ze een bloemenwand hebben gecreëerd haha! Maar het ziet er zo mooi en echt uit. Ik zou zo’n shoot ook wel eens willen doen hoor !

Dit ziet er misschien uit als een lekkere spaghetti pasta met pesto of andere basic ingedrienten. Maar niks is minder waar! Dit is een pasta met boerenkool! Ja echt! Boerenkool kan je dus ook heel smakelijk en lekker verwerken in pasta. Een romige saus ervan maken, boerenkool stukjes doorheen verwerken en afsluiten met citroen sap. Yummeh!

Haha! Deze vond ik gewoon mega grappig. Omdat ik best veel met wenkbrauwen heb door mijn opleiding en ze elke week wel even bijwerk en epileer vond ik dit plaatje geniaal. Wenkbrauwen die eventjes gemaaid worden terwijl meneer een dutje doet. Gewoon bewerkt en in fotoshop gedaan maar hoe origineel en grappig ziet het er uit!

Deze Japanse creator heeft van elk snoepjes soort een soort poppetje/anime gemaakt. Dit zijn de 2 varianten kitkats. Wasabi en cotton candy. Ik vind dit echt te leuk! Zo heeft deze man ook een snicker, twix en skittles poppetje gemaakt. Je moet het allemaal maar bedenken hoor! De poppetjes zijn ook te koop zodat je ze leuk in je huis kan zetten. Dat vind ik dan weer te ver gaan maar het idee is erg leuk!

Een eyecatcher in de keuken? Dat is dit zeker! Een dood gewone koffie kan is namelijk omgetoverd tot een aquarium. Hoe leuk ziet dit eruit! Het is super makkelijk en je kan het zo zelf maken. Koop wat plantjes, steentjes en misschien een vis, doe er water bij en je hebt je coffee aquarium! Geen koffie in doen dan he!

Waarom zitten er nooit van die knappe dudes naast mij in de trein? Ik moet het altijd doen met van die nerds… In Amerika in de Metro vind je ze waarschijnlijk massaal. En de meeste knappe hunks zitten niet achter hun telefoon of afgesloten met oortjes zodat het onmogelijk is een gesprek te beginnnen. Nee, deze hotties lezen gewoon een tijdschrift of boek! Dat is nog eens andere koek dan hier in Nederland. Please come here??

Laatst werd er een foto gepost op Facebook van verschillende lunches over de hele wereld. Zo zag je een lunch plate van USA bestaande uit American cookies, scrambled egg, vette bacon en cream cheese. Niks gezonds eigenlijk. De Japanse lunch bestond uit sushi, garnalen, maki en rijst en de Franse lunch uit druiven, een glas wijn, stokbrood en kaas. Ik ben zelf gegaan voor de Italiaanse lunch: bestaande uit druiven, een salade, kipfilet en pasta. Zo leuk om het verschil in eten en lunches te zien!

Nailart vind ik altijd superleuk om te zien. Nailarts met fimo canes, gezichtjes en animatie figuren. Maar deze nailarts zijn ware creaties op je nagel! Kijk die zeemeermin! De staart is gewoon een hele nagel die helemaal in uitgesneden, op maat en vin is gevijld. Wauw, heel knap. Lijkt me trouwens wel super onhandig! Maar wat leuk om dit te zien!

Wil je uniek uit eten? En niet naar een restaurant waar je gewoon door een deur stapt, aan een tafel schuift en een leuke avond hebt? In verschillende landen kan je wel heel orgineel en speciaal uit eten. Wat dacht je van dit hoogte restaurant die gevestigd is in Brussel naast de scheve bollen. Hoe tof! En wat een uitzicht zal je daar hebben! Iemand nog een glaasje wijn? ^^

Het is jullie vast niet ontgaan en zowel dan deel ik hem ook gewoon eventjes in dit artikel. Dit jurkje! Ziet er heel normaal uit toch? Behalve dat die spuug lelijk is denk je gewoon niet verder dan dat. Totdat 2 meiden op tumblr vroegen wat voor kleur dit jurkje heeft? De ene persoon zei blauw-zwart terwijl de ander zei: wit-goud. Whut? Ik snapte het niet.. Heel Facebook stond er gisteren mee vol en ik werd er een beetje paranoïde van. Ik denk toch echt dat dit jurkje blauw zwart is. Jullie?

Ik sluit deze crazy zaterdag stuff af met een hele spectaculaire locatie en foto. Dit is de stairway to heaven in Hawaii.  Ik ben helemaal gefascineerd van deze foto. Nu zal je misschien denken: Charr? Dit is toch gewoon een berg in Hawaii? Nee, deze berg heeft een geweldige trap de HA IKU Ladder die leid naar de top van de berg. Dit is een steil wandelpad op het eiland O’aha Hawaii. In totaal zou je er zo’n 3922 stappen over doen. Ik zou hier zo graag naartoe willen! Wauw.

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend!

 ✿

5 reacties op “crazy zaterdag stuff ✿”

 1. Kelly schreef:

  Leuk artikel, die nagels zijn echt geweldig!

 2. Luna schreef:

  Wat een leuk artikel! 🙂 Oh gosh, The Dress.. ik word er helemaal gek van, haha, gisteren zag ik ‘m nog in het blauw-zwart en nu weer wit-goud! Grrr verwarrend. Die sushihanddoekjes zijn echt cool! X

 3. Femke schreef:

  Wauw, die laatste afbeelding is gaaf! Zou ik ook weleens willen doen ja. En ik zie toch écht goud met wit of blauw in die jurk hoor… 😛

 4. Bianca schreef:

  Wauw die laatste foto is mooi zeg! En ja dat jurkje haha, eerst zag ik hem in wit en goud en nu is hij ineens blauw en zwart, wat ik ook doe het blijft zo :p

 5. Wat een grappige items zitten er tussen! Ik zie trouwens de jurk de ene keer wit/goud en de andere keer blauw/zwart haha 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *