www.charlottestorij.nl
23. 02. 2015

Goeiemorgen! Maandag is normaal de dag van mijn wekelijkse photodiary maar omdat ik hem afgelopen week nog gedeeld heb met jullie en niet veel foto’s heb laat ik hem deze week voorbij gaan en zien jullie die foto’s volgende week wel!! Vandaag deel ik heel veel favourites met jullie! Normaal maak ik daar een maandelijks artikel van en deel ik mijn favourites van januari, februari etc. Maar omdat ik dit al 2 maanden niet gedaan heb dacht ik dat het slim was om een groot favourites artikel te maken! Kijk maar mee!


item ♥ letterslinger Loavies


De letter slinger van Loavies is helemaal hip en happening in blog land! Toen ik deze voor het eerst zag was ik eigenlijk gelijk al verliefd op deze leuke slinger. Ik zag op Pinterest heel veel afbeeldingen met deze letterslinger, woorden en quotes en wilde er zelf ook een. Ik had besloten hem te bestellen op Loavies voor maar €12,95. Yay! Je kan er elk woord of zinnetje mee maken en het fleurt je kamer helemaal op. Like! Hier had ik dream big gemaakt maar je kan elk woord of een inspirerende quote maken!

thing to do ♥ zaadjes zaaien


Ik ben een beauty blogger, een meisje dat houd van make-up en beauty dingen. Maar stiekem ben ik ook een meisje met groene vingers! Ik heb wel eens een munt plantje zelf geplant en gekweekt en dronk een klein half jaar later verse munt thee

beauty ♥ Make-up store Durable Lip Fluid & Gloss.


Ik schreef hier afgelopen week nog over. Een prachtig beauty product van Make-up studio. Dit is de durable lip fluid & gloss. Een mooie rode kleur. De klassieker die elke vrouw in haar stash moet hebben. Om de lipstick te fixeren breng je er een transparante gloss overheen. Extra glans en een prachtig resultaat! Deze blijft serieus 18 uur zitten!

parfum ♥ Guess Dare.


Afgelopen maanden heb ik heel veel van dit parfum gebruikt. Guess Dare. Een heerlijke geur voor de stoerdere vrouw. Nu ben ik een meisje wat houd van lieflijke en zachte geuren maar deze geur is heerlijk! Meer bite en top voor het uitgaan. Vervliegt bijna niet en ruik je extra sterk. Het flesje en de leuke detail eraan vind ik ook mega leuk. Een heel fijn geurtje dus!

snack  ♥ paaseitjes mix 1000 gram.


Ik hou van paaseitjes! Hoewel het nog geen pasen is liggen de zakken eitjes, chocolade paashazen en paaskoekjes alweer in de schappen. Net zoals de pepernoten die al weken in de winkel liggen voordat sinterklaas aankomt. Ik zag op mijn werk een kilo zak paaseitjes en kon me niet inhouden. Woohoo! Heerlijk! Dit zijn heerlijke eitjes gevuld met praliné, knapperige hazelnootjes en melkvulling. Super yummeh! De zak is bijna leeg. Oeps.

accesoires  BuddhatoBuddha ring


De prachtige ring die ik voor mijn 18e verjaardag kreeg is ook nog steeds een grote favoriet. Ik kan eigenlijk niet meer zonder. Ik slaap ermee, douche ermee en ga er mee naar school. Alleen als ik een behandeling moet doen gaat die af maar deze ring past bij me en ik ben er zo mega blij mee. Mijn mooie BuddhaToBuddha ring Michelle variant. Prettyyy!

fashion ♥ kobalt blauwe handtas.


Primark verkoopt heel veel leuke dingen. Ik kocht al eens een mooie, grote zwarte tas daar om al mijn schoolboeken etc in mee te vervoeren. Laatst was ik bij de Primark en bleek er een mega grote sale te zijn. Ik scoorde deze superleuke tas voor maar €5,00! Een prikkie! Het is een leuke handtas in een kobalt blauwe kleur en staat stoer en sportief bij een denimn outfit met spijkerbroek. De tas is ruim, heeft een vakje binnen in en sinds ik hem heb gaat hij vrolijk met me mee. Voor werk, een date of een middagje winkelen. Ik weet niet of ze hem nog hebben maar anders zou ik zeker eventjes een kijkje nemen!

snack ♥ Tony’s Chocolonely


Chocolade en Charlotte? YES. Een grote verslaving. Een hele grote verslaving. Zonder chocolade zou ik niet meer vrolijk zijn. Maar sinds ik deze Tony’s Chocolonely heb ontdekt ben ik nog een gelukkiger mens. Wat is deze lekker! Dit is de tony chocolade met zeezout en caramel en die combinatie moet je geproeft hebben. Zo lekker! Een zoete chocolade smaak met caramel en een heerlijke zoute nasmaak die je nog lang op je lippen en tong voelt en proeft. Een smaak sensatie in je mond. Mjum!!

fashion ♥ basic shirtjes.


Basic shirtjes vind ik ineens heel fijn. Ik heb een tijd gehad dat ik shirtjes met opdruk en veel kleur juist heel leuk vond maar nu ik ouder ben is mijn kledingstijl ook veranderd. Ik koop steeds meer basic shirtjes die je makkelijk en leuk kan combineren met een broek en een leuk paar schoenen. Ik heb nu vooral shirtjes met grijze en zwarte streepjes. Leuk en basic!

friendssss 


Ze zijn het belangrijkste in mijn leven. Mijn lieve vriendinnetjes. Zonder hun zou het leven veel saaier zijn. We hebben een groepsapp en daar praten we elke dag in. Onzin, maar ook dingen waar we mee zitten worden er besproken. Het is gewoon heel fijn om zulke lieve mensen om je heen te hebben en waar je mee kunt lachen en huilen. Dit was op mijn 18e party en wat was het gezellig met ze <3

gadget ♥ extra oplader iPhone PowerBank.


Ik heb deze externe oplader nu een half jaar en toen iemand zei dat het ding kon ontploffen werd ik toch wel een beetje bang. Gelukkig is dit nog niet gebeurd en ik ga er vanuit dat dat ook niet gaat gebeuren. Ik bestelde deze op eBay en ben er helemaal tevreden over! Een roze blokje die je thuis makkelijk en snel oplaad om hem vervolgens mee te nemen naar school of een dagje weg. Als je mobiel dan bijna leeg is kan je hem gelukkig opladen! Hij werkt heel fijn, supersnel en laad mijn telefoon goed op. Top!

app ♥ FLING!


Een leuke app die echt een favoriet is geworden is Fling! Wie snapchat leuk vind vind deze app ook geweldig! De app is een soort snapchat alleen het verschil is dat je foto naar 50 andere mensen word gestuurd in de wereld. Zo kreeg ik laatst een selfie van iemand binnen voor de Eiffeltoren. Hoe leuk is dat! Er zijn ook veel mensen die er misbruik van maken en alleen maar geïnteresseerd zijn in de slechte kanten. Nou nee, bedankt.

care ♥ Formula 10.0.6 moisturizer.


Ik heb een favoriete nieuwe crème! Eerst gebruikte ik de dag crème van Etos en die was prima te doen. Hij hydrateerde mijn huid en zorgde voor voldoende verzorging. Maar echt super was hij niet. Nu gebruik ik een dag crème moisturizer van Formula 10.0.6. Echt een heel fijn merk! Verzorgende crème met aloë vera, bamboo en een bom aan hydratatie. De geur is heerlijk, fris en hij maakt mijn huid zacht en verzorgd.

video ♥ Let it Go Frozen.


Sorry! Haha, dit klinkt misschien heel kinderachtig maar ik kan zo enorm blij van dit liedje worden! Let it go van Frozen! Wie kent de film niet! Dit is niet de versie van Demi Lovato maar van Idina Menzel en daar word ik blij van. Zo’n leuk en mooi liedje die je lekker mee kunt zingen. De clip is trouwens ook leuk, als je een echte frozen lover bent hou je ervan!

thing to do ♥ kleurboeken voor volwassenen.


Kleurboeken voor volwassenen waren een hele tijd helemaal hip en happening. Nu hoor ik er niet zo veel meer over maar ik vind het nog steeds heel erg leuk! Ontspannend en blij word ik er van. Ik kocht een mega dik kleurboek met 169 pagina’s kleurplezier bij de Action. Een mooie set potloden erbij en kleuren maar! Het is zo leuk om een lege plaat op te leuken met vrolijke en mooie kleurtjes. Een favoriet wat ik graag s’avonds eventjes doe.

thing to do ♥ behandelingen in mijn salon.


Nog een thing to do: behandelingen geven in mijn salon! Het loopt mega goed en er komen veel klanten, vriendinnen en mensen naartoe voor een behandeling. Vooral epileren, verven en een reinigende massage zijn in trek en dat doe ik dus maar al te graag! Vooral de maand januari heb ik heel veel behandeld! Binnenkort maar eens aansluiten bij de KvK. Spannend!

care ♥ Victoria Secret mini body splashes.


Victoria secret body splashes zijn heerlijk!! Bij de Etos verkopen ze nu de geweldige, fijne bodysplashes en ook Kruidvat verkoopt ze. Ik kocht een set met mini’s. Mini bodylotion en body splash. Zijn ze niet mega schattig en leuk? Super handig om mee te nemen naar een dagje school zodat je je eventjes kunt opfrissen. Dit is mijn favoriete geur: Love Spell. Zoet en fris tegelijk. Hmmm!

stage ♥ CitySpa Veenendaal


Mijn laatste favourite is mijn nieuwe stage waar ik nu stage loop. CitySpa in Veenendaal! Een prachtige stage met een superleuk team, aardige klanten, leuke behandelkamers en behandelingen. Ik heb het heel erg naar mijn zin en voel me helemaal thuis. Ik liep eerst stage bij het Huidinstituut Vannu maar dit beviel me helemaal niet meer door de begeleider. Gelukkig is CitySpa helemaal leuk en dus een grote favoriet! ^^

Zo. dat waren een hoop favourites! Na 2 maanden geen favourites artikel gedeeld te hebben had ik natuurlijk wel heel wat favorieten opgespaard! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Wat zijn jou favorieten op het gebied van fashion, beauty en lifestyle? Bedankt voor het lezen!

11 reacties op “heel veel favourites”

 1. Lauren schreef:

  Heeeeeeeeee charrrrr
  Kijk mn filmpje hajjje (;

  https://www.youtube.com/watch?v=eFeKrC9IAs8

 2. Simone schreef:

  Super, super leuk artikel! Tony chocolade is ook mijn favoriet en je ring is prachtig. Naar het geurtje ben ik erg benieuwd, ik gebruik zelf Guess Seductive veel dus ik ben hier ook heel benieuwd naar!

 3. Kirsten schreef:

  Wat een fijne favorieten om te zien. Wat goed dat de salon zo goed gaat en dat je stageplek zo goed bevalt is ook super!

 4. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuke foto’s! Je kobalt blauwe tas is erg leuk, helemaal voor dat prijsje! 😉

 5. Manon schreef:

  Mooie favorieten! Die guess parfum lijkt me lekker!

 6. Dana schreef:

  juuuum al dat chocola! Die mini versie van de VS sprays zijn echt te cute voor woorden!

 7. Maaike schreef:

  Die app Fling klinkt eigenlijk wel heel leuk! En die Love Spell van Victoria’s Secret heb ik sinds kort ook en die ruikt heeeerlijk.

 8. Bianca schreef:

  Wat leuk dat je salonnetje zo goed loopt! Ik had het me nog afgevraagd hoe het ging 🙂 Veel leuke dingen trouwens, mooie blauwe tas en hmm, paaseitjes! ^^

 9. Femke schreef:

  Wauw, lekker veel favo’s idd! Leuk 😀 Wat zien die mini body splashes er super cute uit!! En wat fijn dat je zoveel behandelingen geeft zeg 🙂

 10. Oeeeh wat onwijs veel favourites! Super leuk artikel. Fijn dat je het zo naar je zin hebt op je stage adres!

 11. Estrella schreef:

  Heel leuke favorieten! Die Buddha to Buddha rind vind ik zó mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *