www.charlottestorij.nl

Ik weet zeker dat ik spijt heb van de lange stop voor video’s maken.. Gisteren ging ik eindelijk weer voor mijn camera zitten en praatte ik er enthousiast op los! Ik heb het gemist. Vreselijk gemist! Ik was mijn opzetstukje kwijt van mijn camera en hoe dom het ook was.. 2 maanden lang geen moeite voor gedaan. Ineens, toen ik mijn kamer aan het opruimen was vond ik hem! Dol gelukkig want ik kon weer filmen! Vandaag heb ik een klets praatje voor jullie en wil vanaf deze week weer elke week een video uploaden! Als jullie nog ideetjes hebben, ze zijn altijd welkom! Veel plezier met kijken en als je nog niet geabbonneerd bent klik dan eventjes hier. Bedankt voor het kijken!

 

3 reacties op “te lang geleden dat ik een video maakte ✿”

  1. Lilia schreef:

    Leuke video, veel succes met videos maken 🙂 xo

  2. Manon schreef:

    Fijn dat je terug bent, leuke video heb je gemaakt x

  3. Deborah schreef:

    jeeej, leuk dat je weer videos gaat maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *