www.charlottestorij.nl
30. 12. 2014

Afgelopen weekend was ineens Nederland wit. Voorzien van een prachtige laag sneeuw. In Tiel lag er echt een dik pak! Ik nam mijn kans om even wat mooie foto’s te schieten met mijn Canon. Van gekke selfies en rare posities in de sneeuw tot mooie natuur foto’s met prachtige kleuren. Kijk, sneeuw kan natuurlijk heel irritant en vervelend zijn als je naar buiten moet en bijvoorbeeld moet fietsen maar voor foto’s en films is het prachtig! Er scheen een supermooi winters zonnetje en alles wat als een winter wonderland. Kijk maar mee naar een aantal foto’s!


ICE COLD! Dat was het. Maar wel de moeite waard om even een paar prachtige kiekjes te schieten van deze prachtige sneeuw en de natuur. Zo is Tiel ineens een sprookje inplaats van een saai klein stadje haha! Wat vinden jullie van deze foto’s? En heb jij zelf ook wat mooie foto’s geschoten? ^^

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

5 reacties op “winter wonderland ♥”

 1. Withlovefroms schreef:

  Wat een mooie foto’s!!
  En wat een leuke sneeuwman!

 2. Estrella schreef:

  Leuke foto’s! Hier lag ook een flink pak, inmiddels is het weer grotendeels verdwenen.

 3. Rachel schreef:

  erg leuke foto’s heb je gemaakt!

 4. Manon schreef:

  Prachtige fotos!

 5. robin schreef:

  mooie foto’s! jij bent altijd zo vrolijk ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *