www.charlottestorij.nl

December, de mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Over goed 4 dagen is het kerstmis! De grote vraag bij iedereen blijft altijd wat je je vriendin, ouders, opa of oma moet geven. Het is moeilijk maar met wat creativiteit, een goed idee en een leuk cadeautje verras je iedereen! Vandaag heb ik een mega groot artikel over cadeautjes. Voor groot en klein, eten en drinken en de leukste gadgets. Mocht je nog niks hebben voor de speciale dagen inspireer ik je misschien wel met dit artikel! Kijken jullie mee? ♥


Drankjes


Kerst is geen kerst zonder een lekker drankje. Volwassenen maak je zeker blij met een lekkere borrel! Een borrel tijdens het gourmetten, een borrel wanneer je cadeautjes uitpakt of een warme beker chocolade melk. Het kan allemaal! Hoe leuk is het als je iemand kan verassen met een heerlijke fles wijn of een prachtige mok chocolade melk met een dikke toef slagroom! Het is een klein gebaar maar drankjes doen het altijd goed! Dus haal een lekkere fles champagne, een fles wijn of een tray bier, dat doet het altijd goed!  En zeker met kerst! Cheers!

Een dagje uit!


Heb jij een vriend? Of juist een superleuke familie en doe je graag samen wat? Ga dan een dagje weg! Met kerstmis of juist erna. Je kan in deze periode heel veel leuke dingen doen! Ga kerst shoppen in Duitsland, ga naar Amsterdam en neem je schaatsen mee voor de schaatsbaan of ga een dagje naar een welness. Een massage, daarna heerlijk uit eten en genieten van de dag! Heerlijk toch! Wel iets prijziger maar wel onwijs leuk. En meestal heb je via vakantieveilingen wel goede kortingen en acties!

Een goed boek of tijdschriften.


Tegenwoordig leest bijna iedereen een boek of tijdschrift via een e-reader. Alles gaat online. Via Facebook lees je de trendings en het nieuws en je pakt er je e-reader bij voor een goed boek. Maar hoe leuk blijft een boek of een tijdschrift die je echt vast kunt houden. Je kunt dit superleuk en mooi inpakken, iets leuks in het boek schrijven en zo je vriendin, moeder of ander dierbaar iemand verassen! Een kookboek doet het ook altijd goed voor kerst!

Duik de keuken in! Laat je keukenprinses kwaliteiten zien! 


Een zelfgemaakte taart, vers gebakken koekjes of een heerlijk toetje die jij hebt gemaakt, niks is leuker dan dat! Zelf in de keuken staan en iemand blij maken met jou bak creatie! Het hoeft niet veel te kosten maar het gebaar is zo lief en leuk. En jullie kunnen er met z’n alle heerlijk van smullen. Al is het een cake of een kerst koekje in de vorm van een rendier. Alles is leuk! Ook kan je mensen een leuk pakket geven van wat etenswaar. Denk aan verpakte dingen, thee, kerst chocolade. Leuk inpakken en je hebt een tof presentje!

Geef een herinnering!


Als je een beetje talent hebt, teken snel een mooie tekening, maak een mooi gedicht of schrijf een brief die recht uit je hart komt. Je kan natuurlijk ook een mooie kaart maken. Plak een foto van jou met die andere persoon(en) Stop alles in een enveloppe met een lintje en je hebt al een cadeau! Een cadeau waarbij vooral de gedachte geldt, maar dat is toch juist het mooie eraan!

Voor de beauty queen. Het meisje dat van make-up houdt.


Voor de meiden onder ons houden wij natuurlijk van make-up! Een wat duurder cadeautje onder de boom is natuurlijk niet verkeerd! Wat dacht je van het prachtige palette van Naked of een kwasten set van Real Techniques! Oeh la la, daar worden wij happy van! Maar ook zijn er tegenwoordig toffe en mooie make-up producten te koop bij H&M, online en bij Douglas. Of het nu een geur, een prachtige lipstick of een nagellak is, wij meiden houden er van!

Gekke gadgets voor jong en oud!


Voor mannen, vrouwen, meisjes van 8 en jongens van 20. Voor iedereen zijn er wel cadeautjes! Op cadeau.nl vind je de tofste, gekste en orgineelste gadgets! Zo heb je gadgets voor in de keuken, leuke spulletjes voor in huis en orginele stuffies voor de meiden. Heel erg leuk en iedereen houdt van een gek cadeautje! Als je googelt en de online shops bezoekt vind je genoeg geks! Je kan natuurlijk ook een arrangement, een cadeaubon of game cadeau doen!

Zeg gewoon dankjewel tegen de persoon van wie je houdt ♥


Is jou budget niet mega hoog? Of is het er bij in geschoten om nog even door alle stress een cadeautje te halen? Geeft helemaal niks! Hoewel het een beetje ongemakkelijk kan zijn om een cadeau te krijgen en niks te geven hoeft dat niet zo te zijn. Zeg gewoon dankjewel. Als je omringd bent met lieve familie en vrienden, lekker eten en drankjes is dta toch al meer dan genoeg! Zeg gewoon extra veel dankje, hoeveel je van iemand houdt en wat ze voor je betekenen. Dat is toch het mooiste cadeau?

Hoewel kerst pas over goed 4 dagen is hoop ik dat jullie toch nog een last minute cadeautje kunnen bedenken! Mocht je geen tijd hebben om naar de winkel te gaan kan je hier ook prima een cadeautje uit halen! Een lieve brief of kaart, een welness bon of een gekke gadget! Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren en je toch nog een leuk cadeautje kunt kopen voor jou vriendin, vriend, ouders of andere geliefdes. Ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen en succes met the gifts! Wat is jou ultieme snelle cadeau tip voor de kerst?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

5 reacties op “prettige feestdagen! ♥ Cadeau tips”

 1. Estrella schreef:

  Leuk artikel! Fijne dagen gewenst!

 2. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuke ideetjes! Fijne feestdagen!

 3. Femke schreef:

  Dit kon ik wel gebruiken haha! Ik vind cadeaus zoeken soms zo lastig voor Kerst.. Maar door dit artikel heb ik wel een ideetje denk ik, thanks! 😉

 4. Maaike schreef:

  Ik ga sowieso de keuken in duiken om heerlijke kerstkoekjes te maken! <3 Leuke tips!

 5. Svenja schreef:

  Fijne inspiratie! Een mooie herinnering of een dagje samen lijkt mij nog wel het mooiste cadeau dat je iemand kan geven <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *