www.charlottestorij.nl

Afgelopen weekend deed ik een soort shoot. Met rode lippen, een getoupeerde staart en de camera die mee ging. We hebben in de tuin onwijs leuke bokeh verlichting hangen en ik pakte mijn kans! Samen met Isabelle fotografeerde we een paar toffe plaatjes. Ik wil niet eigendunkerig zijn maar met deze foto’s ben ik erg blij! Ik vind ze heel tof gelukt en daarom wilde ik ze graag met jullie delen! Mijn make-up is trouwens gedaan door een vriendin van mijn zusje. Ze heeft skills! De laatste foto vind ik ook wel een beetje kerst achtig. Een hand kus voor kerst met rode lippen! Wat vinden jullie van deze foto’s? En doe jij wel eens een shoot?
xoxo

8 reacties op “personal ♥ late night shooting”

 1. Kirsten schreef:

  Wat een gave foto’s zijn eruit gekomen, ik heb nog nooit een shoot gehad.

 2. Sonja schreef:

  Aaah, wat een supermooie foto’s zeg! Het lijkt mij ook echt superleuk om een keer ’s avonds foto’s te maken!

 3. Estrella schreef:

  Gaaf! vooral de eerste foto kan zo in een glossy magazine!

 4. Jasmijn schreef:

  Waaaaauw

 5. Manon schreef:

  Wat een geweldige fotos

 6. Femke schreef:

  Gaaf! Die eerste is mijn favoriet 😀 Die met je zusje samen is ook pretty trouwens!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *