www.charlottestorij.nl

IMG_1409-0.PNGWeekend. Als ik alleen het woord weekend hoor word ik al blij. Na een lange en vermoeiende school week me stage ben ik dan echt wel toe aan die 2 daagjes vrijheid. Hoewel ik soms ook die 2 dagen op offer aan werk geniet ik altijd van mijn weekend! Uitslapen, savonds gezellig drankje doen en even geen bus rit naar school. Vandaag is het zondag en deel ik de weekend tag!

IMG_1410.JPG
1. Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?  Eigenlijk heb ik helemaal geen weekend want ik moet meestal zaterdag en zondag werken bij Emté. Als dit niet zo is dan ben ik op de zondag vrij en dat is dan wel heel erg welkom! Als je elk weekend vollop moet werken is dit ook niet leuk natuurlijk. Wel voor mijn bank rekening uiteraard.

2. Hoe laat sta je op in het weekend? Dat verschilt heel erg. Als ik moet werken zet ik natuurlijk een wekker en verzorg ik me voor dat tijdstip. Maar als ik en zondag of een andere dag in het weekend vrij ben dan slaap ik heerlijk uit! Ik en een echte uitslapen en hou er van om heerlijk lui op de te liggen. Niet persee slapen maar gewoon lekker chill een serie of film kijken. Hmmm!

IMG_1418.JPG
3. Hoe ontbijt je in het weekend? Ik ontbijt in het weekend wel wat luxer. Warme verse broodjes, lekker beleg, een gevallen of gescrabbeld eitje. Sochtends is het echt een feestje aan tafel. Heerlijk op de zondag nadat je lekker uitgeslapen hebt wn dan lekker kunt genieten van een onbijtje ^^

IMG_1396.PNG
4. Hoe ziet jouw weekend er meestal uit? 
als ik vrij ben dan is mijn weekend heerlijk chill en lui. Lekker uitslapen, savonds gezellig tv kijken, met vriendinnen afspreken of een drankje doen. Op zondag middag maak ik meestal blog foto’s en een video en kijk ik lekker lazy series. I love weekend!

5. Wat doe je het liefste in het weekend? Het liefste doe ik helemaal niks! Lekker lui zijn en echt genieten van het weekend. Soms heb ik ook hele productieve dagen en dan maak ik veel video’s, foto’s voor blog artikelen en wandel ik veel. Maar soms zijn er van die dagen in het weekend dat ik lui een serie kijk en veel uitslaap.

6.Wanneer plan jij activiteiten voor het weekend? Dat ligt eraan wat voor activiteiten. Als ik bijvoorbeeld naar de stad wil en smiddags eventjes met een paar vriendinnen wil gaan kan dit prima. Maar als ik een dagje weg wil naar een pretpark, stad of een ander uitje moet ik eerst vrij hebben van werk. Dan kan ik pas iets leuks plannen.

IMG_1401.JPG
7. Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend? Ja soms helaas wel! Dan heb ik bijvoorbeeld een project of presentatie die ik dan af wil maken voordat school weer begint. Gelukkig valt dat best mee!

8. Hoelaat ga je naar bed?
Te laat! Het weekend is altijd een feestje en ik ga dus veel te laaat slapen. Laten we zeggen: tussen 2 uur en half 3.. Oeps!

Dit was de weekend tag! Mocht je hem leuk vinden mag je deze tag zeker overnemen! Ik zeg: geniet nog even lekker van je weekendje! Voor je het weet is die over!
xoxo

3 reacties op “Personal ❤️ it’s weekend tag!”

  1. Bo schreef:

    Wat een leuke tag!

  2. Marleen schreef:

    Leuk om te lezen! En wat een foto’s. Echt weekend gevoel: ) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *