www.charlottestorij.nl

Goeiemorgen allemaal! Vrijdag betekend weer een video online op mijn kanaal en hoewel ik vorige week nog geen inspiratie had werd mijn hersenpan nu overlaadt met allemaal leuke ideetjes! Ik besloot samen met mijn lieve hondje Dushi de furry friend tag op te nemen! Ik laat jullie mijn lieverd zien, beantwoord wat vragen over haar en de gewoontes en klets gezellig over haar. Mocht je benieuwd willen zijn naar onze dushi, haar gewoontes en de video wens ik je veel kijk plezier! Mocht je de tag willen overnemen kan dat zeker! In de beschrijving van de video staan alle vragen. Ik zou het leuk vinden als je je abboneert op mijn kanaal Het is helemaal gratis! Ik maak elke maandag en vrijdag nieuwe video’s! Bedankt voor het kijken en alvast een fijn weekend gewenst!

xoxo

3 reacties op “video ♥ furry friend Tag!”

  1. Bo schreef:

    Wat een leuke video! Wat een schatje zeg!

  2. Marleen schreef:

    Hele leuke video! En wat is je hondje schattig! Zo lief! xx

  3. Manon schreef:

    Wat een schatje! Leuke tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *