www.charlottestorij.nl

Het is vandaag 6 november en nu ik dit zo typ en tel denk ik echt, no? Is er nu alweer een maand voorbij? Nog maar goed 2 maanden en dan zitten we alweer in een nieuw jaar. Wat gaat de tijd toch snel! Elke maand komt mijn favourites artikel online waarbij ik jullie mijn favorietjes laat zien van de afgelopen maand. Op het gebied van fashion, beauty, lifestyle. Alles wat ik die maand leuk en lekker vond! Afgelopen maand, Oktober was zwaar. Ik heb die maand met een lach en een traan beleefd. Papa was 1 jaar overleden, we kropen weer in de warme truien en genoten van de herfst! Kijk maar mee naar mijn favourites!


 shoes ♥ Witte All Stars


Je mag me voor gek verklaren maar in deze herfstige, regenachtige periodes draag ik gewoon nog vrolijk mijn witte all stars. Vooral naar werk en school vind ik ze heel fijn! Ze zitten heerlijk en staan toch nog een beetje lente achtig. Al is het niet slim dat ik met mijn witte gympies door de bladeren loop te banjeren tijdens een herfst wandeling! Oeps. Toch is het een grote favoriet ^^ Love my all stars!

thing to do ♥ Kleurboeken voor volwassenen.


Is het een hype in blog land? Eerst was de hype beauty en de W7 palettes, toen veranderde het naar de Primark sjalen en nu is het weer een nieuwe trend! Kleurboeken voor volwassenen. Toen ik het voor het eerst zag moest ik stiekem lachen.. Ik dacht? Huh, het moet nu niet gekker worden! Maar na wat artikels gelezen te hebben en de kleurboeken in de winkel gezien te hebben vond ik het toch wel heel erg leuk! Kleuren is ontspannend, je maakt je geest leeg en denkt even lekker aan niks. Ik heb nu 4 budget varianten gekocht bij de Action en ben razend enthousiast! Zeker als het regent. Heerlijk!

item ♥ paddestoelen sfeer lampjes.


De herfst is vollop aan de gang. Ik vind het heel erg gezellig, alles is knusser en we hebben weer redenen om massaal warme chocolade melk te drinken en warme sjaals om te doen. Ik kleed mijn kamertje graag aan met leuke decoratie. Zo zet ik weer veel geurkaarsen met dennappeltjes en kaneel neer, maak warme koppen thee en wikkel lichtjes om mijn kast en bed. Deze lampjes zijn mijn grote favoriet. Herfstiger kan niet! Lampjes met paddestoeltjes die hele schattige lichtjes geven. Cute!

 fashion ♥ Primark wollen sjaal.


Zoals ik al zei, de Primark sjalen zijn liefde! Ik heb er nu 4 in mijn kast liggen en wil ze eigenlijk nog meer uitbreiden. De sjaals bij Primark zijn warm, wollig, fluffy en hebben leuke prints. En het leuke is dat ze helemaal niet duur zijn en goed qua budget zijn! Yay! Ik moet helaas s’ochtends om 6:30 op de fiets zitten maar deze sjaal maakt me dan wel weer een stukje blijer op die vroege ochtend. Het beschermt me tegen de vieze gure kou en ik kruip in de bus in mn sjaal om mijn winterslaap even voort te zetten. Haha!

music ♥ Dangerous.


Het liedje is nog niet zo heel oud en nog redelijk nieuw maar I love it! David Guetta is sowieso een grote liefde en zijn muziek is geweldig. Ik heb deze op mijn Deezer playlist staan en hij gaat elke keer op repeat. Er zit een heerlijke beat en een ritme in. Gotta love it!

 shoes ♥ Primark zwarte gympjes


Ik wilde heel graag van die toffe stappertjes met zo’n snake print. Slip on sneakers! Ik had hele toffe gezien bij de Bijenkorf maar ik vond deze toch te duur.. Laatst dook ik even de Primark in toen ik een tussen uur had kwam ik de slip on sneakers tegen. Niet zo mooi zoals de duurdere variant maar voor dat prijsje kon ik ze niet laten liggen. Makkelijk voor mijn praktijklessen of gewoon tijdens werk. Ik weet nog niet goed hoe ik ze ga combineren, ik denk dat ze onder een boyfriend jeans heel leuk staan!

nails ♥  Butter London+WIC Herome.


Nagellak is weer opnieuw ontdekt! Helaas mag ik niet vaak nagellak op omdat stage dit niet waardeerd. Toch vind ik nagellak heel erg leuk en ik moet mijn potjes echt vaker gebruiken! Ik vind deze combinatie prachtig. Lekker herfstig, warm en door de glitters gelijk feestelijk. Ik heb de combinatie van Butter London gebruikt met een WIC Herome lak. Pretty!

place ♥ Strand.


Ik heb het gedeeld met jullie: papa was 20 oktober 1 jaar overleden. We wilden die dag naar het strand voor hem om papa te herdenken en er toch een mooie dag van te maken. En dat was gelukt. Het werd een hele speciale, bijzondere dag voor hem. We hebben ballonnen opgelaten, veel gehuild en uitgewaaid aan zee. Het was emotioneel maar de zee is prachtig. Kalmerend en zo veel gedachtes aan papa. Als ik aan zee zou wonen of er kort bij woonde ging ik er elke dag wel even heen! <3

fashion item ♥ Fluffy kerst trui!


Mijn laatste favoriet is mijn fluffy kerst trui! Hoe fout is deze! Haha. Ik kocht hem bij de Primark en ben er nu al helemaal verliefd op. Hij zit heerlijk warm, is perfect voor een koude, herfstige dag en de print is geweldig. Lekker FOUT! Maar wel heel erg leuk. Een pastel blauwe trui met witte bolletjes die sneeuw voor stellen. Op de trui staat een grote pinguin met een kerst muts. De trui is lekker comfy en ik heb hem expres oversized gekocht. Heerlijk! Ik vind hem te cute en ja dit is echt een Charlotte trui. Mocht je hem willen kopen, ze hebben hem bij de Primark in nog meer prints. Voor zo’n 20 euri’s!

Dat waren mijn favourites van de maand Oktober! Ondanks de moeilijke maand ben ik er goed door heen gekomen samen met mijn zusje en mama. Het viel reuze mee, gelukkig hebben we veel steun aan elkaar gehad en is de maand toch snel gegaan. Nu is het alweer november! Over goed een maand kunnen we de boom weer optuigen, de kerst mutsen onder het stof vandaan halen en kerstliedjes mee zingen. De tijden vliegen. November is rustig, simpel en best saai. Ik heb gewoon de hele maand school. Deze maand staat wel in het teken van mijn auto theorie examen, een speciale video en veel kruidnoten! Ik wens jullie een fijne november toe!
xoxo

8 reacties op “lifestyle ♥ favourites Oktober”

 1. Simone schreef:

  Leuk leuk! Vooral je primark sjaal en te leuke kerst trui!

 2. Denise schreef:

  Wat een fijn artikeltje! Het strand blijft een van de fijnste plaatsen om te zijn! <3

 3. Femke schreef:

  Wat gaat de tijd toch snel he, november alweer.. Stiekem vind ik het helemaaaaal niet erg hoor, kerst en oud en nieuw vind ik altijd zo gezellig 😀 hihi. Wat een leuke favorieten heb je afgelopen maand weer gehad! Je primark trui is echt geweldig hahaha.

 4. Northflix schreef:

  Leuk overzicht! Fijn dat je van je vader zijn sterfdag toch een mooie dag hebt weten te maken.

 5. Manon schreef:

  Leuk zeg, je sjaal is echt super!

 6. Elke schreef:

  Wauw wat een leuke foto’s! En die trui hahaha, geweldig 🙂

 7. Bo schreef:

  Wat een leuke favorieten!

 8. Estrella schreef:

  Leuke favorieten. De zwarte schoenen vind ik erg leuk. Zo’n kleurboek voor volwassenen wilde ik ook, totdat ik zag dat het wel héél erg priegelig is allemaal en daar zijn mijn ogen te slecht voor helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *