www.charlottestorij.nl

Op dit moment regent het dat het giet buiten. De planten, het gras en alle natuur verzuipt zo wat. Ik zit hier met een dikke fluffy trui en een warme beker chocolade melk dit artikeltje te maken. Deze symptomen kunnen maar een ding betekenen! De herfst is in volle gang! We moeten er allemaal mee dealen, warme sjaals om, door een plensbui naar school fietsen en toch ook wel genieten van de cozy sfeer in huis en je kamer. Ook is de herfst het seizoen voor mooie plaatjes! Vorige week stond er een mooi zonnetje en ging ik er even op uit om wat foto’s te maken. Kijk maar mee!

Vinden jullie de herfst ook zo’n prachtig seizoen? Met alle prachtige kleuren en de cosy nights?

xoxo

4 reacties op “personal ♥ in the middle of the fall”

  1. Simone schreef:

    Ik ben gek op de herfst en wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg!

  2. Bo schreef:

    Wauw, prachtige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *