www.charlottestorij.nl

Ik vind het altijd erg leuk om verschillende weetjes en tips over beauty, make-up en verzorging te krijgen. Zo loop ik nu stage en leer ik dingen bij, lees ik tijdschriften en boeken en leer ik ook weer van alles. Je bent nooit te oud om te leren toch! Omdat ik beauty en uitstraling erg belangrijk vind heb ik de leukste, beste en goede tips uitgezocht om in je beauty routine te gebruiken. Ik maakte al eens eerder een artikel over 30 beauty tips en dit beviel iedereen zo goed, Lees snel voor nog meer beauty tips!


 • 1. Een zacht huidje krijg je niet alleen van fijne crèmes en producten maar ook een heerlijke scrub! Het leuke is om hem zelf te maken en dat gaat heel eenvoudig. Gebruik groene thee gemixt met witte suiker en wat honing. Meng het tot een dikke, korrelige pasta voor een perfecte scrub.
 • 2. Voor een extra mooie oog make-up haal je voor het aanbrengen eerst even een tissue over je oogleden om er zeker van te zijn dat er geen vettigheid meer op zit.
 • 3. Moeilijk om de plek van je blush te bepalen? Houdt 2 vingers naast je neus en pas vanaf die plek mag je de blush aanbrengen.
 • 4. Draag een wit oogpotlood op je onderste waterlijn en in je ooghoeken voor een extra uitgeslapen blik.
 • 5. Wil je vollere lippen zonder botox? Breng dan een huidskleurige lip liner aan maar ga niet over de randjes! Kan al snel een hoerig effect geven en dat wil je niet!
 • 6. Gebruik altijd een dag créme met SPF erin! Zomers, in de herfst en ja, zelfs in de winter. Niets fijner dan een beschermde huid toch?
 • 7. Wil je gezond en mooi haar? Werk dan met serums, verschillende soorten haarmaskers en vitamine pillen! Ja echt waar. Vitamine D pillen of eet bijvoorbeeld veel eieren, aardappelen en peulvruchten waar het ook in zit. Happy vitamin hair!
 • 8. Heb je gechipte nagels en bladeren er stukjes af? Lak dan de bovenste stukjes met een glitter coat om het te verdoezelen.
 • 9. Lavendel olie ruikt heerlijk en kan je voor veel doeleinden gebruiken. Masseer een beetje lavendel olie door je haar. Masseer het 1 keer per week in, wikkel een handdoek om je haar en laat het 30 minuten intrekken. Dit stimuleert je haargroei.
 • 10. Snel last van pluizig haar? Dit kan aan je producten of haar borstel liggen! Gebruik een kleinere borstel en geen grote, grove borstel met harde tandjes, dit kan je pluizige haar niet waarderen.
 • 11. Nu de winter eraan komt moet je je huid niet verwaarlozen maar juist een extra boost geven! Vitamine E hydrateert je huid maar verzacht en herstelt je droge huid ook. Er zijn veel producten in de winkels die vitamine E bevatten.
 • 12. Wil je wittere tanden zonder een tanden bleek sessie bij de tandarts? Dan kan je voor een goedkopere manier gaan! Maak thuis een mengseltje van baksoda en citroensap. De baksoda zorgt voor polijsting van je tanden en citroen heeft een blekende werking. Niet het lekkerste tandpasta goedje maar it work’s!
 • 13. Last van littekens en plekjes die gewoon niet meer weg gaan? Gebruik dan slakken créme. Klinkt niet heel lekker maar het is bijzonder populair en werkt! Het helpt je littekens te vervagen door de natuurlijke aanwezigheid van allantoïne, glycolzuur en collageen, dit verstevigt het weefsel.
 • 14. Heb je last van dikke oogleden? Leg er dan een koud plakje aardappel op. Het liefste rauw! Binnen 10 minuten zijn je ogen weer als vanouds.
 • 15. Bobbelige nagellak komt meestal door de oudheid van je potjes lak. Maar dit hoeft niet altijd! Is je nagellak dik en bobbelig dan kan het zijn dat het te warm is. Bewaar je nagellak eens in de koelkast. Dag bobbelige nagels!
 • 16. Wil je langere en dikke wimpers zonder het dure wimper serum Revitalash? Smeer een beetje vaseline over je wimpers heen en herhaal dit wekelijks. Na een paar weken merk je resultaat!
 • 17. Moet je die herfstige regenbui toch door omdat je anders je bus mist? Geen paniek. Gebruik een waterproof mascara, eyeliner en lipstick!
 • 18. Hoewel dit van zelf sprekend is deel ik hem toch. Snacken is niet goed voor je maar mocht je trek hebben in iets te knabbelen, grijp dan naar een zakje noten of andere healthy snacks. Beter dan koekjes!
 • 19. Ga deze herfst voor vampy lippen in bordeaux, paarse of bruine tinten. Hoe maak je dit perfect? Breng een nude kleur aan op je lippen en vul deze in met de lipstick kleur. Houd de look verder wel natural.
 • 20. Gel manicure is helemaal in maar het kan je nagels helaas wel beschadigen. Met het gevolg dat je nagels afbreken en lelijk worden. Mix een beetje citroensap met olijfolie en laat je nagels hier een paar minuten in weken. Dit maakt je nagels sterker en laat ze weer shinen!
 • 21. Walnoten zijn een goede bron van omega-3 vetzuren, biotine en vitamine E. Biotine, ook wel bekend als vitamine H is een vitamine B complex wat helpt om je huid en haar gezond te houden. De vitame E in de walnoot beschermt je cellen tegen schade en stimuleert de haargroei!
 • 22. Voor het shapen van je wenkbrauw bestaat er een eenvoudig truckje! Neem een potlood en houdt deze verticaal naast je neus. Bij de bovenkant van het potlood hoort je wenkbrauw te beginnen. Verschuif het potlood naast je neus op een diagonale lijn over je pupil. De plek die het potlood aanwijst is de plek waar de wenkbrauw boog hoort te zitten. Verschuif het potlood vanaf je neus nog een slag naar de buitenkant van je oog. Daar moet je wenkbrauw eindigen. Alle overige haartjes kunnen weg!
 • 23. Grapefruit ziet er leuk en lekker uit maar heeft een unieke eigenschap om vet te verbranden! That’s what we need! Vrouwen die grapefruit eten vallen gemiddeld 20 kilo af in 13 weken. Ook citroen staat om haar vet verbrandende werking en ontgiftende eigenschap.
 • 24. Make-up en waterproof mascara makkelijk verwijderen? Dat kan heel goed met kokos olie!
 • 25. Wil jij je bilspieren trainen?  Ga op je rug liggen met je knietjes gebogen en voeten op de grond. Til nu je bekken op waarbij je je billen aanspant.
 • 26. Heb je een hydratatie masker aangebracht? Laat deze dan lekker zitten tijdens je nachtrust. Het masker trekt dan lekker in en werkt vele malen beter dan wanneer je hem een kwartiertje laat intrekken. S’ochtends heb je een super zacht huidje!
 • 27. Healthy smoothies doen het altijd goed voor onze huid en de lijn! Gebruik een halve komkommer, 1 peer, 1 appeltje, een bosje peterselie, 1 citroen, 2 glazen water en wat ijsblokjes. Alles mixen en geniet van je healthy smoothie!
 • 28. Zorg dat je een goede kleur oogschaduw kiest die goed bij je oogkleur past. Anders vallen je ogen te veel op of vallen ze juist weg… En nog een hele leuke en handige tip. De fijne vaseline die je dan over je oogleden aanbrengt zorgt voor een prachtige glans over je oogschaduw heen.
 • 29. Heb je veel last van haar uitval? Breng dan eens wat olijfolie aan in je haren. Paar minuten laten intrekken en uitspoelen maar.
 • 30. Blijf gehydrateerd de hele dag door en vergeet zeker je dag en nacht créme niet. Heel erg belangrijk!

Dit was mijn lijstje met de ultieme beauty tips alweer! Tips voor je haar, gezicht, huid, make-up en andere leuke trucjes die je makkelijk kunt onthouden en kunt uitvoeren! Wat is jou ultieme beauty tip?
xoxo

15 reacties op “beauty ♥ 30 tips die je moet weten!”

 1. beautydiarynl schreef:

  Leuke tips, ik wist nog niet alles!

 2. Anne Solveig schreef:

  Fijne tips! Dat slakkenslijm klinkt zo vies, maar het werkt wel!

 3. Mirne schreef:

  Wat slim van de glitterlak op je chips te verdoezelen!

 4. Denise schreef:

  Wauw, heel veel tips wist ik nog niet. Super bedankt!

 5. Mariëlle schreef:

  Super goed artikel, dankjewel! 🙂

 6. beautyforgirls schreef:

  Hele handige tips.
  Liefs, xxx

 7. Manon schreef:

  Super fijne tips!

 8. Miss Happinez schreef:

  Wauw, super veel tips! Leuk artikel 🙂

 9. Femke schreef:

  Wat een super handig artikel dit, heb je erg leuk gedaan! Bedankt voor alle tips, ik hoop dat ik er een paar kan onthouden 😉

 10. Bo schreef:

  Super handig artikel!

 11. Marleen schreef:

  Leuk! Ik ben vooral fan van vampy lippen! xx

 12. Fleur van Vos schreef:

  Handige tips, die van tanden bleken ja ik proberen!

 13. Annelies schreef:

  Heel goede tips, dit artikel ga ik zeker onthouden! Liefs

 14. Birte schreef:

  Hier staan héél handige tips tussen, bv. nr. 16 en 29!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *