www.charlottestorij.nl

Yes! Vandaag deel ik met veel plezier mijn eerste halloween tutorial voor 2014! Ik heb deze al lang gepland staan en heb mezelf om getoverd tot een spooky halloween mens. Ik heb hem de Devil halloweeny look genoemd. Mijn huid die zo wit is als een zombie, lippen waar het bloed van af druipt en devil black eyes. Ik heb de tutorial gefilmd en leg jullie stap voor stap uit hoe je deze creepy look maakt! Het is niet de beste tutorial maar ik ben blij met het eindresultaat! Ik wens jullie alvast een spooooky halloween!

                                                                                                                                    xoxo


4 reacties op “video ♥ devil halloweeny tutorial”

 1. Manon schreef:

  Wat een super gave look!

 2. Miss Happinez schreef:

  Als ik halloween vier, doe ik eigenlijk helemaal niks met mijn look…Whoops! Wel heel leuk gedaan 🙂

 3. Noa schreef:

  Hoi Charlotte! Ik heb je een paar keer een mailtje gestuurd, maar je antwoord niet? Zou je eens in je mailbox willen kijken?

  Liefs Noa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *