www.charlottestorij.nl

De herfst is echt doorgebroken! Eindelijk! Hoewel ik de zomer en lente een hele fijne tijd vind heeft de herfst ook iets moois. De natuur veranderd, we kunnen onze fluffy vesten weer aan en genieten van warme koppen thee en chocolade melk. Vandaag heb ik de fall favourites tag! Ik laat jullie mijn favoriete items zien die bij de herfst passen. Kijk maar mee!

♥ Thee
Ik ben een echte thee drinker! Zeker in de herfst maand is thee mijn beste vriendinnetje haha! Met de herfst drink ik altijd warme en kruidige smaken. Gekaremlaiseerde peer, kaneel en kersen, speculaas thee en herfst thee van pickwick. Hmmm!
♥ Koffie
Dan ga ik natuurlijk voor de Starbucks Pumpkin spice Latte! Welke blogger kiest die nou niet? Koffie in de herfst smaakt nog beter. En zeker s’ochtends als je in de kou naar het busstation moet fietsen. Dan neem ik mijn thermo beker met dampende, warme koffie met me mee. Yum!
♥ Avondeten
Het landje Nederland staat bekend om stamppotten! Ik hou er van! Wij eten sowieso veel aardappels, groenten en vlees. Daar ben ik mee groot gebracht. Maar in de winter maanden eten we graag stamppot! Boerenkool met rookworst en spekjes, andijvie stamppot . Hmmm! Dat gaat er allemaal in. Al is een patatje speciaal ook helemaal niet verkeerd hoor!
Snoep/koek
Lastig! Er zijn zo veel lekkere dingen in de herfst maanden. Speculaas, kruidnootjes, cake. Maar ook hartige dingen. Heel raar maar in de herfst maak ik vaak appeltaarten en andere pie’s. Zoet, hartig en perfect voor een regenachtige zondag.
♥ Sjaal
Ik heb ze nog niet zo heel lang maar mijn Primark sjalen zijn nu al grote liefdes! Ze zien er super leuk uit, zijn niet duur en zitten heerlijk warm! Zeker op de fiets en als je een koude ochtend te gemoet gaat. Dan is deze sjaal perfect!
♥ Jas
Ik heb mijn nieuwe winterjas nu een weekje binnen en ben er zo blij mee! Het is een stoere parka in een legergroene kleur met gouden accentjes en een lekkere foute binnekant met tijgerprint. Ik vind hem mega leuk! De jas is lekker lang, valt over je knie en zit heerlijk warm. Hij heeft zwart leren mouwen en diepe zakken. Met deze jas trotseer ik de kou met liefde!
♥ Schoenen
Uggs! Ik denk dat dit van zelf sprekend is. Hoewel Uggs een regenbui liever niet accepteren. Zwarte laarsjes zijn dan ook prima toch?
♥ Geurkaarsen
Ik merk alweer dat ik nu vaker naar de geurkaarsen pak. Aller eerst is het nu veel gezelliger en sfeervol om kaarsen te branden. In de zomer doe je dat niet zo snel. Geurkaarsen die dan naar zoete geuren ruiken of de muggen verjagen. Maar in de herfst brand ik met liefde geur kaarsen. Warme, knisperige geuren die je doen denken aan een bos wandeling of een avondje voor de opehaard. Kaneel geur, een geur van het bos. Laat de herfstige smells maar in je kamer komen! ^^ en ja, ik ben nog steeds jaloers op de te leuke kaarsen van Bath&Body works!
♥ Lipstick
Ik ben niet echt een lipstick fan maar het begint wel iets meer te komen. Nu moet ik zeggen dat lipstick me ook niet supergoed staat. Sommige mensen kunnen alles hebben! Zo zie ik wel eens een diep rode of paarse kleur en denk dan: wauw! Totdat ik het zelf opdoe… In de herfst ga ik wel iets meer voor donkere kleuren en doe ik afstand tot nude. Maar de meeste keren zie je me met transparante lips!
♥ Parfum
I say yesss to parfum! Ook voor de parfums geld: de frisse en zoete zomer geuren verlaten mijn stash even en worden ingeruild voor warme en kruidige geuren. Niet te zwaar maar wel fijn voor de herfst.
♥ Bezigheid
Foto’s maken! Lekker naar buiten om te genieten van het mooie en fijne herfst weer. Bladeren die verkleuren, kastanjes zoeken en wandelen. Maar ook lazy op de bank hangen, met een warme trui, chocolade melk en de geur van versgebakken koekjes. Want dat is wat we doen met de herfst! Lazy zijn, koekjes bakken, genieten van de sfeer. Heerlijk!

Hmmm ik krijg er nu nog meer zin in! En nu ik dit typ is het al vollop herfst. Dikke regen druppels vallen tegen mijn zolder raam aan en ik het net sweet cinnamon aangestoken. Nu heb ik zin om koekjes te bakken en een marathon series kijken te houden! Nog een weekje wachten tot de herfst vakantie! Bij deze tag ik Nicole, denise en . Maar verder mag iedereen deze tag overnemen! Vermeld dan wel even mijn blog erbij ^^ En ja, alle foto’s zijn zelf gemaakt anders vermeld ik dit erbij. Happy fall time! Wat zijn jou favorietjes? ♥
                                                                                                                        xoxo

 

13 reacties op “lifestyle ♥ Fall favourites tag”

 1. Denise schreef:

  Ontzettend leuke tag! Ik ga ‘m binnenkort ook invullen!

 2. Dagmar schreef:

  Ik kan mij helemaal in de antwoorden vinden, wat heb je het mooi ingevuld! Superleuk om te zien en te lezen. Nu krijg ik nog meer zin in de herfst, nu dus haha <3

 3. Tessa schreef:

  Ik ben ook een echte thee drinker! En oeh ja speculaasjes en pepernoten, daarvoor mag je mij midden in de nacht wakker maken haha! Ik vind het ook zo heerlijknom van die dikke sjalen ek truien te dragen!
  Liefs, Tessa

 4. beautyforgirls schreef:

  Ik heb ook sinds vorige week een nieuwe winterjas. Kan niet wachten tot ik hem aan kan trekken, daar is het nu nog ietsjes te warm voor.
  Liefs.xxx

 5. Kelly schreef:

  Leuk artikel! 🙂

 6. Estrella schreef:

  Wat een leuke tag! En leuk beantwoord. Fotograferen vind ik ook heerlijk in de herfst, zoveel mooie warme kleuren! Zeker nu ik mijn 50mm objectief weer helemaal herontdekt heb, ben ik er elke dag wel mee bezig.

 7. Dionne schreef:

  Leuke antwoorden!

 8. Manon schreef:

  Super leuke tag om te lezen!

 9. Kirsten schreef:

  Erg leuk dat je deze tag ook hebt in gevuld ;D <3!

 10. Simone schreef:

  Die sjaal heb ik nu ook om en mijn geurkaarsjes branden tijdens het leren (en het lezen van jouw blog haha!) heerlijk!

 11. Femke schreef:

  Wat een leuke, gezellige tag is dit! Ik houd van de herfst, lekker binnen zitten met een kop thee en wat lekkers terwijl het buiten slecht weer is.. 🙂

 12. Ysanne schreef:

  Aah die spice latte, zo lekker 🙂

 13. Anneleen schreef:

  Leuk om te lezen! Misschien vul ik deze binnenkort ook wel in op mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *