www.charlottestorij.nl

Gisteren was het 4 oktober. Oktober alweer jongens! De maanden vliegen voorbij en de zomervakantie voelt alweer verleden tijd… Oktober lijkt een hele leuke maand, de herfst maand waarin de tempraturen veranderden, we de rokjes en slippertjes inwisselen voor de warme uggs en weer door regenbuien mogen fietsen. Maar voor mij is oktober alles behalve leuk.. In die maand overleed mijn lieve papa. Dat is nu bijna een jaar geleden en dat is zo snel gegaan… Het voelt alsof het vorige week gebeurd is en ik mis hem elke dag verschrikkelijk. Deze maand is dan ook extra moeilijk… Ondanks het verdriet heb ik afgelopen maand natuurlijk wel veel favorieten gehad! Kijk maar mee naar mijn favourites!

fo0d ♥ chocolade pepernoten


Ja, het is erg. Ik heb er zelf in het begin op gescholden omdat de kruidnoten begin september al in de schappen lagen. En nu liggen de winkels vol met taaitaai popjes, speculaas brokken en zakken vol met kruidnoten. Met yogurt topping, gedoopt in chocolade of bedekt met truffels. We mogen allemaal weer genieten van de heerlijke lekkernij! Ik kocht de 2e week van september een grote zak kruidnoten en genoot intens! Hmmmm! Van mij mag Sinterklaas het hele jaar wel in het land zijn hoor

place ♥ beauty hoekje in mijn kamer.


Ik kijk altijd op instagram en pinterest voor inspiratie in je kamer. Keuken dingetjes, je kamer, leuke ideetjes om op te bergen. Ik had mijn parfum flesjes altijd al op een kastje gezet maar vond het nu leuk om ze op een dienblad te zetten. Staat heel leuk! De etagère had ik al staan met allemaal sieraden en kettingen erop. Staat leuk en is gelijk heel handig omdat je dan snel overzicht hebt van je sieraden zonder dat ze in de knoop gaan. Handig! *ik vind het echt een leuk hoekje*

care ♥ Bath&Body works Sweet Cinnamon Pumpkin!


Yesssss! Het heeft eventjes geduurd maar eindelijk hebben we Bath&Body works producten in huis! Ik heb heel veel vragen gekregen van allerlei mensen hoe ik hier aan ben gekomen maar mijn oom en tante hebben dit voor ons mee genomen uit Amerika. Woohoo! Bath & Body works is zo’n groot fenomeen in Amerika bij de meeste YouTubers! En nu heb ik het eindelijk zelf kunnen ruiken en gebruiken. Wat een fijne producten! De geuren zijn echt fantastisch en de verpakkingen zien er ook heel tof uit! Deze zijn speciaal voor de herfst!

bag ♥ lekker groot make-up tasje.


Ik sleep de laatste tijd veel te veel make-up mee. Paletten, mascara’s, allerlei lippenbalsems en lipsticks. Maarja om dat allemaal los in je tas te gooien is natuurlijk niet slim. Het ligt dan overal verspreid in je tas en je palettes kunnen bijvoorbeeld beschadigen. Dat is niet de bedoeling! Ik had natuurlijk wel een make-up tasje maar deze was eigenlijk te klein. Laatst kocht ik een grotere make-up tas waar serieus alles in past. Zelfs een deo of de maandelijkse behoeftes kunnen mee! En het tasje is cute met bloemetjes in een cream kleur. Hij komt van de Primark!

food ♥ healthy salade.


Op school eet ik de laatste tijd heel erg gezond. Broodjes en salades. Vooral salades! En thuis zet ik dit voort. Ik wil niet elke keer ongezond doen door te snacken maar als je een salade snackt is dit ook heerlijk! Je kan de salade natuurlijk helemaal naar je smaak maken. De laatste tijd vind ik rucola, komkommer en feta kaas heerlijk! Een lekkere dressing er door heen et voila, je hebt een gezonde, snelle en lekkere snack! Ook lekker bij een pittige maaltijd of een broodje/pistolet.

media ♥ UBL speaker box iPhone


Charlotte en muziek is hemels. Ik kan niet zonder muziek. Tijdens het opmaken, mijn kamer opruimen, muziek in de bus of gewoon als wekker. Ik gebruik mijn boxen van UBL nu een klein half jaartje en kan echt niet meer zonder. Sinds ik ook mijn wekker via deze boxen gebruik word ik een stuk vrolijker en fijner wakker! ^^ En heel fijn, je iPhone laadt ook gewoon op als die in de plug in zit! Yes!

thing to do ♥ Looming!


Loomen is een beetje uit lijkt het wel maar in de zomervakantie had ik een grote loomkit aangeschaft. Ik kan hier natuurlijk nog lekker mee vooruit! Geen armbandjes dit keer maar de leuke poppetjes van Discaple me! Minions! Ik heb een blauwe en paarse variant gemaakt om bijvoorbeeld aan je sleutelhanger te hangen. Ik vind ze cute en het is vermaak! Als je intikt op YouTube Loom dan krijg je genoeg leuks om te maken! Happy Looming!

care ♥ Andrelon Happy Highlights.


Ik schreef al over de happy highlights van Andrelon maar ben er zo fan van! Ik heb natuurlijk veel highlights gehad en om deze mooi te houden heb je het liefste fijne producten toch? Deze producten zijn echt heel fijn! Ze verzorgen je haar goed, maken je haar na mate wat lichter en zorgen voor een heerlijke geur! Vooral het masker gemengd met het serum is een aanrader! Extra voeding en zo dringt het masker nog dieper in je haar wortels. Hallo happy highlights! En het leuke, gewoon te koop voor een budget prijs bij de drogist!

outfit ♥ Autumn!


Ik dook vorige week het bos in om outfit foto’s te maken van de herfst en mijn bijpassende outfit! Dit word sowieso mijn favoriete outfit van deze herfst. Een burgundy rood kleurig jurkje met een leuk patroontje. Gecombineerd met een zwart leren jasje voor een stoerder effect. En ik hou van mijn neppe Naomi Campbells! hihi ^^ Jullie hebben deze outfit al voorbij zien komen in een post en ik kreeg er toffe reacties op. Dankjullie wel! 🙂

beauty ♥ W7 In the Buff palette.


Dit palette kocht ik in het begin van de zomervakantie omdat alle bloggers er zo over spraken! Ik testte het palette uit, schreef er wat over en tja, toen belande het palette bij de andere make-up. Ik keek er eigenlijk niet echt naar om. Totdat ik afgelopen maand het palette er weer eens bij pakte werd ik er eigenlijk heel blij van! Vooral voor een minder opvallende look is dit palette zo mooi. Ik vind die matte, bruine kleur zo prachtig! Die in je crease en dan blenden met een lichtere kleur. Je hebt dan zo mooi contrast en diepte in je oog! Prettyy. En het palette is zo makkelijk mee te nemen! Niet zwaar en dus perfect mee te nemen!

thing to do ♥ wekelijkse vlog!


2 favorieten in een! Mijn nieuwe vlog camera de Canon Powershot!! Ik wil vanaf deze week elke week mijn wekelijkse vlog online gaan zetten. Omdat ik het heel leuk vind om te doen, mijn momenten graag wil vastleggen en met jullie wil delen! Hebben jullie een leuk idee voor een naam? Weekly by Charr? hihi. Morgen komt de eerste vlog week online! Mocht je die willen zien dan is dit mijn kanaal ^^ En ja, dit is gewoon mijn hobbie en passie. Praten voor een camera. *mijn nichten vinden het maar gek *

En dit waren de favourites alweer van de maand September! Lekker veel beauty en verzorging en lifestyle. Ik blijf de favourites zo leuk vinden om te doen! Elke maand is weer anders en dat is zo verassend. Aankomende maand word wat minder leuk denk ik.. Veel verdriet, dat sowieso. Ik heb het nu al heel erg moeilijk en zie enorm op tegen 20 Oktober… Ik laat het allemaal wel over me heen komen.. Wat waren jou favorieten van afgelopen maand? Een fijne oktober gewenst!

xoxo

10 reacties op “lifestyle ♥ favourites september”

 1. beautydiarynl schreef:

  Hele leuke favorieten laat je zien! Kruidnoten zijn inderdaad yummie! Die pumpkin lijn lijkt me heerlijk!

 2. Sas schreef:

  Wat een leuk overzichtje! Ik hoop op net zo’n fijne Oktober voor je 🙂

 3. Manon schreef:

  Mooie favos en oehhhh die pepernoten !

 4. Gisteren heb ik ook een zakje chocolade pepernoten gekocht. Ze zijn zo lekker!

 5. Nailsbyfml schreef:

  Oh die chocolade pepernoten 😮

 6. Femke schreef:

  Jaaaa, wat leuk dat we wekelijkse vlogs kunnen verwachten 😀 Jeej! En ik leef echt met je mee meid. Ik hoop voor je dat deze maand een beetje mee zal vallen. Ik denk aan je en wens je heel veel sterkte!

 7. Kiss & Make-up schreef:

  Zo’n leuke herfstoutfit! En die chocolade pepernoten zien er lekker uit. Heb ’t nog nooit geproefd.

 8. Natiza schreef:

  Oeeeh wat een leuke outfit! w7 heb ik ook helemaal ontdenkt!

 9. Estrella schreef:

  Leuke favorieten. Dat tasje is schattig! En choco kruidnoten zijn zo lekker! Maag ik heb ze nog niet mogen kopen van mezelf.

 10. Miss Happinez schreef:

  Heel leuk artikel! Ik hou ook echt van chocolade pepernoten 🙂 Mag ik trouwens vragen hoe je zo’n streep hebt toegevoegd aan het artikel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *