www.charlottestorij.nl

Veel van jullie weten dat ik een tattoeage heb laten zetten voor mijn overleden vader. Er kwamen veel reacties, vragen en andere reacties op en naar aanleiding van de vele vragen besloot ik een video te maken over de tattoo. Ik laat hem aan jullie zien, vertel de betekenis en beantwoord wat informatieve vragen! Een hele handige video mocht je zelf een tattoo willen of er gewoon wat meer van willen weten. Alsnog bedankt voor alle lieve reacties van jullie allemaal! <3 Wat vind jij van een tattoo? Moet er een betekenis achter zitten?
xoxo

4 reacties op “video ♥ alles over mijn tattoo”

 1. Denise schreef:

  Het is een ontzettend mooie herinnering aan je vader en ik heb er super veel respect voor <3

 2. Jorien schreef:

  Wat een mooie tattoo en een mooie betekenis! Ik heb zelf 2 tatoeages en beiden hebben betekenis. Vind dit zelf wel heel belangrijk 🙂

 3. Malou schreef:

  Ik vind hem echt heel mooi, en de betekenis natuurlijk ook!

 4. Manon schreef:

  Wat een mooie herinnering , ik heb ook een tattoo ter herinnering aan mijn vader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *