www.charlottestorij.nl

Zondag is een chil dagje. Een dagje waarop je luiert, lekker niks doet en gewoon echt geniet van je vrije zondag. Vandaag heb ik een video voor jullie. Afgelopen week ben ik naar de grote Action geweest en heb ik samen met mama wat spulletjes gehaald. Ik ben helaas in de video niet helemaal scherp maar de spulletjes wel en daar gaat het om! In de beschrijving vind je alle prijzen van de items die je voorbij ziet komen. Bedankt voor het kijken en happy sunday! Wat vind jij mijn leukste aankoop?

xoxo

4 reacties op “video ♥ Huge Action shoplog”

 1. Kelly schreef:

  Wat een boel leuke aankoopjes! Die verfjes zijn echt heel erg prettig, en het cell Phone bakje vond ik ook al erg leuk.

 2. Femke schreef:

  Echt hele leuke aankoopjes hoor! Ik vind zo’n ‘ei-kook-wekker’ (hoe noem je dat?) echt ideaal, wat een uitvinding toch 😉

 3. lonneke schreef:

  Wat een boel leuke dingen!
  Die ei wekker is geweldig!
  Liefs lonneke

 4. Denise schreef:

  Wat een onwijs leuke zalmkleurige theelichtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *