www.charlottestorij.nl

Ik kijk naar buiten… het is bloedjes heet, ik zit hier in mijn korte jurkje en een ventilator en ga dus nu schrijven over de herfst /winter collectie kleding. Haha! Kleding van Rituals? Ja zeker! We verkopen niet alleen maar heerlijke bad&douche producten, geurkaarsen en make-up maar ook kleding! En als je bij Rituals werkt kijk je elke keer weer uit naar nieuwe collecties, een nieuw ritueel of een bepaalde nieuwe lancering. Zo kreeg onze shop afgelopen jaar heel wat leuks erbij, denkend aan de hair temple, een prachtig nieuw make-up meubel en natuurlijk onze soulwear! Het verbaasd me echt steeds meer hoeveel mensen niet weten dat wij kleding verkopen. Ja! Rituals verkoopt prachtige kleding. We noemen het soulwear. Kleding voor tijdens het chillen met een kopje thee en een heerlijke geurkaars aan, kleding voor tijdens het sporten of yoga en heerlijke, comfortabele slaap kleding. Ik ben super enthousiast over de herfst/winter collectie en laat je het in dit artikel graag zien! Sit back and relax! * afbeelding hier boven komt van de website

read more

Lieve, lieve papa

Vandaag zou jij 53 jaar geworden zijn.. Elke verjaardag weer doet het opnieuw pijn. Zoveel pijn en verdriet, zo oneerlijk dat jij niet meer op je eigen verjaardag kan zijn.. 

het enige wat ik nu kan schrijven is dat ik je onbeschrijfelijk veel mis en vandaag nog meer aan je denk dan dat ik dat normaal al doe. Er zijn nog steeds zoveel vragen… was je al grijs geworden? Dronken we samen een biertje om te proosten op je 53ste levensjaar? Weet wel dat ik dat vandaag zeker zal doen. Je zit voor altijd in mijn hart ❤️

Ook liet ik precies vandaag, 5 jaar geleden de mooie tatoeage zetten op mijn pols. Speciaal voor jou, op je verjaardag. Zodat je altijd bij me bent en overal mee naartoe gaat. En elke dag weer als ik terug denk aan onze mooie momenten of wanneer ik je extra mis dan geeft die tattoo me weer kracht. En die kracht komt van jou, dat weet ik zeker ?

Happy birthday allermooiste ster. Ik hou van je ?

We hebben het vroeger allemaal wel eens op de camping gedaan toch? Ik heb het over het spelletje: jeu de boules! Verklaar me voor gek maar ik had dit dus nog nooit zelf gespeeld. Wel eens gezien en ik weet wat het is maar nog nooit zelf een bal gegooid. Daar kwam vandaag verandering in! We gingen namelijk met onze fulltimers naar de jeu de boules bar in Utrecht! Ik vertel je er in deze post meer over 🙂

read more

Wat blijf ik het fijn vinden. Om gewoon lekker buiten te zijn. Of het nu warm is, een zacht briesje of juist wat kouder, dat maakt me niet uit. Elk weer type is fijn en ik ben echt een buiten liefhebber. Vanavond was nog zo’n avond daarvoor. Gewoon even lekker buiten zijn, je gedachtes en hoofd leeg maken, even niks hoeven en genieten. En dat in mijn eigen stadje in Tiel. Soms moet je genieten van de kleine dingen in het leven. En dat deed ik. Samen met Dushi, ons hondje en Isabelle liepen we een fijn stuk door het park, over de dijk, langs het water en konden we even fijn praten. En nadenken. Met een mooi avond zonnetje. Zo fijn. Ik nam mijn Canon ook mee voor wat mooie plaatjes.

read more

Horloges zijn natuurlijk heel praktisch voor de tijd zodat je nooit te laat kan komen maar tegenwoordig zijn ze ook echt een fashion must have om aan je outfit toe te voegen. Ik heb al een tijdje mijn Apple watch maar gebruik die vooral veel voor hardlopen, om muziek af te spelen en deze is niet bepaald super mooi bij elke outfit. Ik besloot mezelf een cadeau te doen en bestelde een Rosefield watch! Vandaag laat ik hem jullie zien en heb ik nog een leuke gift als je een horloge via Rosefield besteld! 

read more

Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, lucht, berg, buiten, natuur en water

Inmiddels ben ik alweer bijna 3 volle weken terug uit het mooie Turkije! Wauw. Wat gaat de tijd snel als je een fijne periode hebt met lieve mensen om je heen, een prachtig hotel en de Turkse zon. Dat was echt even wat ik nodig had na het vele werken, de situatie thuis en alle stress in Utrecht. Vandaag deel ik graag een verslagje van de reis naar het mooie Turkije en hoe de vakantie was!

read more